Talleliha meie menüüs

lambLambaliha tuleb meile Uus-Meremaalt, Silver Fern Farm´ist, Tuleb ta meile vaakumisse pakitult ja jahutatult. Silver Fern on järjekordselt tootmine, kus ei ole peamine teenida suurt kasumit, vaid pakkuda parimat.

Silver Fern Farm brandi kandvad tooted lubavad oma punase liha toodetele värskust, pehmust ja naturaalset loomulikku maitset. Uus-Meremaalt tuleb parim lambaliha, vähemalt sealsed farmerid usuvad seda siiralt, sest nende lambad kasvavad maailma puhtaimatel rohumaadel ja nad on vabapidamisel. Leidsin ka väikse tutvustava videoklipi:

Silver Fern Farm´i tegevjuht sõnastab nende visooni nõnda- ettevõte  tahab saada maailma parimaks ekspertiks punase liha alal ja teha seda kõike uuenduslikult, tänapäeva normidele vastavalt. Võtmeks on, et kõik kes kuidagi Silver Fern Farm´iga seotud on,töötajad, tarnijad, aktsionärid, kliendid ja tarbijad oleksid  kirglikud inimesed ehk suhtuksid ümbritsevasse ja sellesse, mis nad teevad, kirega. Nende äris on kesksel kohal uhkus oma inimeste üle, progressiivne lähenemine oma partneritele  ja suur usk, et nad suudavad midagi muuta.

plate-to-pasture

Mina suhtun nende lambalihasse väga kirglikult ja olen väga vaimustunud tema kvaliteedist. Õrn liha vajab tõesti vaid mõned  minutit grilli ja on tõeliselt mahlane ja hõrk.

WIN_20150304_162248

3 responses to “Talleliha meie menüüs

    • Sest kodumaine lambaliha tootmine peab veel natukene arenema, et jõuda järele SIlver Fernile. Me kasutame kodumaist lambaliha näiteks hautisteks talvel.

  1. Pingback: Reede, 17 aprill Tigu menüü | Tigu tegemised·

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.