Kallid lapsevanemad!

Praegusel gripi hooajal on meil teile suur palve: ärge võtke oma  lapsi kaasa  kui tulete meile õhtustama.  Meie koht on väike ja nüüd jõuluajal, mil on palju asutuste koosistumisi ja kohale tulevad ka inimesed, kes peaksid kodus sidruniteed jooma ja teki all istuma (sest asutus teeb välja näiteks) ei ole tark tegu lapsi samas ruumis  istuvate nakatajatega kokku viia. Täiskasvanut võib 4 cl kangemat napsu ja suures koguses küüslauku aidata, aga lapsele ju napsu ei paku ja tahaksin näha aastast  või kaheaastast last, kes  küüslauku näksiks 🙂

6 responses to “Kallid lapsevanemad!

  1. See küüslauk ja lapsed on tõesti selline teema, et kui vanemad ikka ees söövad, siis laps ei jää alla.
    Ega meil ju keelumärki ees ei ole, aga aasta lõpuni on maja väga täis ja lihtsalt ma leian, et see on üks hea ennetus abinõu. Samas kui last väga hermeetiliselt ja hügieeniliselt hoida, siis on ta veel haigem nii et mine võta kinni, mis kõige õigem on…

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.