Mida uut ma viimasel nädalal leidnud olen….

Avastasin eelmisel nädalal toreda blogi, kus Tauri Sumberg räägib GoSpa tegemistest- tore lugemispala…aadress http://gospaelu.blogspot.com/.

Samuti peab blogi kodurestorani MerMer’ i ..?  ja siin mul tekibki küsimus: kes blogi peab?  Kirjutatakse oma stoorisid kolmanda isiku ja selles blogis konkreetselt koera silmade läbi.  Kõikidele koeraarmastajatele on see kindlasti nii nunnu ja nunnumeeter läheb kohe põhja.  Mulle isiklikult  on seda veidi veider lugeda , loeks nagu restorani tegemisi, aga samas nagu laste unejuttu …aga see selleks – blogi ongi rohkem oma tegemiste päevaraamat ja igaüks teeb seda nagu soovib  ja usun, et blogi leiab palju fänne, sest jutustiil on haarav-  aadress http://abikelnerhummer.blogspot.com/

Väga põnev blogi on Tõnn Sarvel, kes jutustab oma Tai elu aadressil http://villa-lili.blogspot.com/

Eile  aga leidsin raamatupoest uue Minu… sarja raamatu, selleks Justin Petrone ” Minu Eesti”. Olen lugenud vaid 2 esimest peatükki ja täitsa tore, haarav raamat. Eks pikemalt saab muljetada kui raamat läbi.

Tahtsin tegelikult osta Liis Kängsepa, kes on kirjutanud “Minu Argentiina” uut raamatut “Mina, Vandersell” , aga Rahva Raamatus ma seda ei leidnud…

Toidupoe uudised on aga paar uut ÖKO-toodet. Eelmisel nädalal sai proovitud kahte kitsepiima jäätist: vanilje- ja shokolaadimaitselist. Ei olnud väga hea- aga siiski täiesti puhas toode. Maksis pea 90 krooni liiter. Eile aga leidsin poest kitsepiima või;  nii mageda kui soolase. Ostsin soolase variandi ja see meeldib mulle väga. Kitseökod on pärit Hollandist- jäätise ostsime Kaubamaja toiduosakonnast ja või ostsin Kakumäe Selverist.

9 responses to “Mida uut ma viimasel nädalal leidnud olen….

  1. Mina kahjuks seda hinda ei ole koostanud, seega ma ei oska ka öelda, miks ta lennujaamas 240 kr maksis… Loodetavasti jah tähendab see, et teda poes ei olnud, et kõik on ära ostetud, hehe.
    Kas Tigul Argentinaga seoses pole midagi plaanis? Olen hetkel taas Buenos Aireses ja no.. ma ei tea… hea on 🙂

  2. Mul on plaanis 2011 aastal pikemaks Brasiiliasse minna, olen oma sõbrannale lubanud seda teha juba 7 aastat, siis lähen kindlasti ka Argentiinasse. Praegu saaksin max. 2 -3 nädalat puhkust võtta- selle ajaga maad tundma ei õpi ja ma ei hakka üldse ennast narrima.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.