Üks laulupala aastast 1977

Miskipärast ei lase youtube mul seda laulupala otse copy’ da, aga link on siin

Tegemist Claude François’ga,  kuulus selle poolest, et kirjutas laulu “Comme d’ habitude”, inglise keelne variant “My Way” ja laulis seda Frank Sinatra – seda laulu teavad vist kõik inimesed. Suri ametliku versiooni järgi 39. aastaselt oma vannitoas, kui vannis olles hakkas lambipirni vahetama( aga paljud ei taha nii rumalat surma uskuda ja nii räägitakse ikka mõrvast).  Ühesõnaga väga- väga suur omaaegne Prantsuse täht, aga antud video, mis ma üles panin, on ikka naljakam kui ansambel “Laine”  omal ajal-kurb aga see, et antud laul oli ta viimane lindistatud laul.

5 responses to “Üks laulupala aastast 1977

  1. Noh aga Dalidast on ju film valmis tehtud-on teine Soome pealt kohe mitu korda tulnud.(2005, telefilm Dalida nimi) Sutsuke on ta nihkes kuna kõiki Dalida asju toimetab ta vend. Ja eks vend käis filmi stenaariumist ka üle. Igatahes lugu kuidas Dalida 3 meest ennast ära tapavad on olemas, aga armuloost Francois Mitterandiga läheb film mööda-ometi oli see omal ajal suur skandaal.
    Aga kohe on välja tulemas film Serge Gainsbourgist.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.