Millal tuleb Vilmsi tänavale teeremont?

Kevadel kui terrassi ehitama hakkasime, mõjus meie jube ja aukus Vilmsi uulits eriti koledana. Lisaks ka nüanss, et pärast vihma jäävad aukudesse loigud ja üle ristmiku kihutavad autod selle lombi sisu kliendi supitaldrikusse lajatavad…Küsisin ka Kesklinna Valitsusest, et mis mina kui pisike tavakodanik, kes nüüd linnale terrassi pinna eest renti hakkab maksma, üldse teha saaks.  Soovitati Kommunaalametile kiri kirjutada. Proua ametnik, kes oli väga sümpaatne, arvas, et tuleb kirjutada kohe palju ja tihti- küll nad ükskord tüdinevad ja asja ette võtavad.

Ja lähen mina siis täna Stroomi randa ja mida mina näen??? Seal on järjekordselt teed paksult igasugu teetöö masinaid täis ja linn parandab järjekordselt seal teid. Lisaks on randa taritud hunnik laudu ja pinke. Tekkinud on shaslõki telk ja päeva ajal oli lausa tants telgi kõrval platsil käinud.  Kõik on ju tore: lauad-pingid on kenasti kasutust leidnud ja täna päeval toimus Stromkal tõeline narodnoe guljanie. Huvitav, kas need inimesed kirjutasid Kommunaalametile kirju “palju ja tihti” ????

Minul hakkab sellest  tsirkusest tõeliselt villand saama ja mul on küsimus – kellel siis ikkagi on hea Tallinnas elada? Minul, ( kes ma elan küll Pelgulinnas, aga ei jää sinna rajooni, kus Savisaare valijate seltskond elaks, on ka koduümbruses Tallinna kõige auklikum tee, teisel kohale paneks kohe Vilmsi tänava)  või sellel kodanike grupil keda toetab nii linnavalitsus kui suur rodina idapiiri taga?

Linnavõimu vastu aga võidelda ei taha ega viitsi (kahjuks). Minu võitlus on valimas käimine, aga neid ” teisi” nn. rohelise K valijaid,  on nutmaajavalt palju…..On vist aeg lihtsalt Tallinnast ära kolida.  Ega poliitilistest mängudest puhas pole Eestis ükski vald,  aga nii silma see ikkagi igal nurgal ei torka…

One response to “Millal tuleb Vilmsi tänavale teeremont?

  1. mh, peakirja küsimusele on ju lihtsamast lihtsam vastus: siis, kui terrassi coronase kirjadega päevavari asendub rohelise kohukese varjuga.
    tule sõida siia meie kanti – vabaõhukooli tee on kui kuumaastik (va. äsjavalminud ristmik, millelt mahasõit on kui kraavi kukkumine, nii järsk vahe on uuel ja vanal). aga sõida kakssada meetrit üles lasnamäele – iga teine tänav täis teerulle.
    anna märku, kui kolima hakkad, ma pakin ka asjad.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.