Tänasest menüüst ja Valentinipäevast

Meie menüü videopildis

Tänases menüüs on olemas kõik meie klassikud- austrid. kammkarbid, padron piprad, krevetid, kaheksajalg, veenuskarbid, viinamäeteod, hanerillette, tuunikala tartar.

Pearoogadest: mereanni mix,  roosa kala(millele pakuti nimeks raeahven) köögivilja julienne’iga, kuldmerikoger, huntahvena filee tamarindi kastme ja quinoa salatiga, pardikoiva confit bataadi-kõrvitsa püree ja veriapelsini kastmega,  Black Angus veise välisfilee  bataadi-pastinaagi vormi ja piprakastmega.

Dessertidest soovitan proovida meie uut  tumeda šokolaadi-tšilli jäätist. Väga-väga šokolaadine elamus!

Me peame plaani korraldada ka Valentinipäeva õhtusöök.  14.veebruar on sel aastal pühapäev ja tavapäraselt me pühapäeviti ei tööta. Kuna on juba nõudlust ja ideid on ka, siis katsetame. Kõige rohkem kardan ma eelmise aasta stenaariumi kordumist, kus me pakkusime klientidele meie degustatsioonimenüüd ja kaunilt riietatud inimesed tulid üksteise seltsi nautima ja ühte lauda potsatas seltskond lastega, kes lasti vabakäigule mööda restorani huilgama ja me ei suutnud olukorda ära hallata.

See on nii raske teema. Mulle meeldib tegelikult, kui restoranis käivad suured seltskonnad- lapsed , vanaemad, onud-tädid, see ongi ju normaalne. Meil põhjamaades on tegelikult 2 probleemi- vanemad, kes jätavad lapsed täiesti  järelvalveta ja ka palju kliente, kellele ei meeldi, et lapsed on restoranis.

Kuna sel aastal teeme spetsiaalse õhtusöögi, siis võtame selle julguse, et palume sel päeval  lastega mitte tulla ja loodame, et meid selle eest risti ei lööda 🙂

Lähipäevadel avaldame menüü ka 🙂

Auster

 

 

 

 

 

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s