Tänasest menüüst ja Valentinipäevast

Meie menüü videopildis

Tänases menüüs on olemas kõik meie klassikud- austrid. kammkarbid, padron piprad, krevetid, kaheksajalg, veenuskarbid, viinamäeteod, hanerillette, tuunikala tartar.

Pearoogadest: mereanni mix,  roosa kala(millele pakuti nimeks raeahven) köögivilja julienne’iga, kuldmerikoger, huntahvena filee tamarindi kastme ja quinoa salatiga, pardikoiva confit bataadi-kõrvitsa püree ja veriapelsini kastmega,  Black Angus veise välisfilee  bataadi-pastinaagi vormi ja piprakastmega.

Dessertidest soovitan proovida meie uut  tumeda šokolaadi-tšilli jäätist. Väga-väga šokolaadine elamus!

Me peame plaani korraldada ka Valentinipäeva õhtusöök.  14.veebruar on sel aastal pühapäev ja tavapäraselt me pühapäeviti ei tööta. Kuna on juba nõudlust ja ideid on ka, siis katsetame. Kõige rohkem kardan ma eelmise aasta stenaariumi kordumist, kus me pakkusime klientidele meie degustatsioonimenüüd ja kaunilt riietatud inimesed tulid üksteise seltsi nautima ja ühte lauda potsatas seltskond lastega, kes lasti vabakäigule mööda restorani huilgama ja me ei suutnud olukorda ära hallata.

See on nii raske teema. Mulle meeldib tegelikult, kui restoranis käivad suured seltskonnad- lapsed , vanaemad, onud-tädid, see ongi ju normaalne. Meil põhjamaades on tegelikult 2 probleemi- vanemad, kes jätavad lapsed täiesti  järelvalveta ja ka palju kliente, kellele ei meeldi, et lapsed on restoranis.

Kuna sel aastal teeme spetsiaalse õhtusöögi, siis võtame selle julguse, et palume sel päeval  lastega mitte tulla ja loodame, et meid selle eest risti ei lööda 🙂

Lähipäevadel avaldame menüü ka 🙂

Auster

 

 

 

 

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.