Kolmapäeval, 13 jaanuaril, ootame teid taas Tigusse

Sel aastal oli meie jõulupuhkus eriliselt pikk.  Kuna enamus asutusi, sealhulgas ka toorainemüüjad,  lõuna pool Euroopas ennast sulgevad jõuludest kuni kolmekuningapäevani, siis ongi meil tegelikult 2 võimalust- kas muuta paariks nädalaks menüüd või võtta samuti puhkus ja koguda ideid ja mõtteid uueks hooajaks.

Sten ja Merilin käisid puhkuse ajal Pariisi restoranide ja toidutrendidega tutvumas ja olid vaimustuses. Pärtel saabus tagasi  pikemalt puhkuselt Aasiast, Ines veetis sportliku puhkuse suusatades- kogu meeskond peaks olema hästi puhanud ja täis uut powerit.

Päris uut menüüd me uuel aastal siiski  ei luba, seda vast keegi ei soovigi, et me oma menüü ümber vahetaks- jätkame ikka oma värske toorainega ja põhiliselt mereandidega.  Proovime menüüs hoida mitut sorti austreid, lisaks  krevetid, kaheksajalg, kammkarbid, sinimerekarbid, veenuskarbid, tuunikala,viinamäeteod on meie klassikud,mis jäävad ikka menüüsse. Pärtel tahab katsetada krevette aegajalt ka aasiapäraselt teha- katsetame, kuidas meie kliendid selle vastu võtavad.

Miesmuscheln.jpg

Kaladest jaanuarikuu menüüs leiate huntahvena filee ja Berillini mahe-kalakasvatuse roosa kala, mida Hauptstatdbarsch’iks kutsutakse ja millele me eestikeelset nime veel leidnud pole.

11036336_10153698400566886_6616584390285022164_n

Lihadest pakume jaanuaris pardikoiva confit’id, Black Angus veist, aegajalt pakume kindlasti ka vasikamaksa.

Hooaja juurviljad on bataat ja pastinaak. Puuviljaks veriapelsin ja ananass. Neid kohtate ka kohe kindlasti 🙂

veriapelsin.jpg

Ootame teid kolmapäeval, nagu ikka, alates 17.00 st. Telefon 56668493

 

 

 

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.