Head uut aastat!

Pole ammu juba kirjutamiselainel olnud, aga luban, et lähitulevikus võtan kirjutamise korralikult käsile, sest teemad mis jagamist tahavad, ajavad juba üle ääre. Lisaks on Pärtel uuest aastast meil tagasi ja see jätab mulle rohkem aega (kulinaarse) maailma parandamisega tegeleda 🙂

Jagan veidi pildimaterjali vanaaastaõhtust. Meil on juba heaks traditsiooniks saanud  vana-aastaõhtul mõnes meiekandi tärnirestoranis einestada. Sedakorda olime Kaiserstuhlis, Merkles restaurantsi külastamas, kus käisin ka kevadel ja sain 2015 aasta parima maitseelamuse.  Uusaastamenüü muidugi nii huvitav polnud- tehakse ju massile ja peab rahva keskmisele maitsele sobima. Lisaks saime jällegi istuma kuhugi  hommikusöögiruumi, mis oli küll kenasti dekoreeritud, kuid siiki  mitte restoran. Samas oli pererahvas tore, keskööl ühines köök rahvaga ja oli meeleolukas pidu.

Peakoka tervitus: Lõhe/quinoa/apelsin/wasabi

amusebouche

Hanemaksapasteet/õun/suitsuangerjas/pipar

hanemaks

Homaar/merikeel/curry

hummer

huntahven/artišokk/soolasidrun

hunt

metskits/punane peet

metskits

Šokolaad/küdoonia/tšilli

shoko

Mulle see resto meeldib, kuigi ta viimasesse prantslaste üllitisse- maailma 1000 parima restorani listi ei küündinud.  Kõrgeimaks kohaks sakslastele on 30-s koht  Schwarzwaldtube‘ le (3 tärni resto, kuhu juba tükk aega on plaan minna, aga kunagi pole õnnesunud saada aega siis, kui meile sobiks) Kogu sakslaste nimekiri siin

Pildigalerii vanaaastaõhtust

Homsest oleme kõik Eestimaa pinnal tagasi ja restorani avame kolmapäeval, 13 jaanuaril, kui saabub selle aasta esimene värske kaup.

Advertisements

2 responses to “Head uut aastat!

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s