Frische eier putka

Meie linnaserval on tore puust putka, silt ütleb, et müüakse värskeid mune ja putka peal info,  et tegemist talumunadega ja kanad on kõik happy´d, käivad õues, nokivad teri, korralikku Saksa tõugu.

Säärane pisike puust kiosk

Säärane pisike puust kiosk

Seda suurem oli mu üllatus, kui ma sinna putkasse sisse astusin!

Tegemist oli munaautomaadiga!!!

Tegemist oli munaautomaadiga!!!

j

munad käes :)

munad käes 🙂

Putkas oli kokku 3 automaati ja lisaks munadele sai osta veel võid, jogurtit ja  mingit sorti pastat- kõik talutoodang. 10 õnneliku kana muna tumekollase rebuga maksab 2.50 ja minu arvates geniaalne idee talul investeerida automaati ja mitte jamada müüjatüdruku ja tema palga ja sotsiaalmaksudega, tema suguvõsa sünnipäevade ja surmadega, mil alati vaja vaba päev anda 🙂 Ja ostjaid jagub, pidevalt seisab ukse all autosid. Me like!

2 responses to “Frische eier putka

  1. Meie õde, kes elab Soomes Turu saarestikus, rääkis, et sealsel puu- ja juurviljakasvatajal on saarekesel ka väike putka, kus toodang, hinnad, kaal ja rahakassa. Müüjat ei ole. Väike turvakaamera küll laes. Aga toimivat suurepäraselt!

  2. Mõtlemiskoht 🙂 Täitsa äge! Tiiai paljo taa putka mass? Tolle võiks küll teeveerde püsti panna kusagile Munamäe juurde…ja seal mune, saia , leiba, kitsejuustu kohalikku müüa. Peab koopereeruma siin 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.