Staarid külas

Viimaste päevade suurim sündmus Gruusias on Hollywoodi staaride Andy Garcia ja Sharon Stone -i külaskäik. Kui Andy Garcia saabus siia koos soomlasest filmimehe  Renny Harliniga filmi 5 Days Of August  esilinastusele, kus Garcia mängib fimis Saakashvilit, siis mille puhul Sharon Stone saabus, jäi mulle arusaamatuks. Igatahes pühapäeval kanti online-s kogu nende külaliste vastuvõtt ja tegemised üle ja see oli veidi muigamapanev.  Saakashvili viis kallid külalised oma paleesse, kus õhtusööki oli kutsutud valmistama Alain Ducasse. Stone-ile kingiti ka kohaliku kuulsa moedisaineri poolt kleit ja muud ebavajalikku pudi-padi. Lõpusõnas teatas Stone, et Gruusia on nüüd ta teine kodumaa ja Renny Harlin lubas Batumisse maja osta.

Täna õhtul hakkame liikuma Batumist Thbilissi poole, eks siis pealinna tuttavad räägivad sellest tsirkusest üksikasjalikumalt.(näiteks kallim pilet esilinastusele, mis toimus Rustaveli teatris, maksis 10 tuhat dollarit!)

Batumi hädast ja viletsusest kirjutan ka kui koju jõuan lôpuks- väga tüütu on kirjutada, kui klaviatuuril puuduvad täpitähed ja neid igakord sümbolitest copyda…

Igatahes päike saabus tagasi,  suutsin endale päikesega liiga teha ja kõnnin nüüd ringi nagu mosleminaine- maani seelik ja rätik peas, et päikest mitte ligi lasta.

Reede õhtuks jõuan kodumaale ja loodan kõiki tuttavaid laupäeval Laulasmaal näha, kus me endise Tigu poolt paneme päevaks välja kogu koosseisu ehk peale minu on Ines, Marko, Sten ja Tanel.

Laulasmaale aga tulge ka Avo pärast, kes on Tigu pikaajaline klient olnud ja nüüd Laulasmaa üks osanikke on ja kutsub kõiki tutvuma ja külla. Ma usun, et neil, kel vaja pidevalt seminare ja konverentse korraldada, oleks huvitav need võimalused üle vaadata.

Õhtul istume me ise samuti pidusöögi lauda ja pärast 2 nädalat Gruusias, kus on vapustavalt hea ja lihtne toit, ma ikkagi  juba ootan põhjamaist gurmeed.

Kuna pärast Laulasmaad sõidan ma Eestist pikemaks ajaks ära, loodan väga kõiki sõpru ja tuttavaid näha.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.