Veel alkoholi väiketootjatest

Vaadake palun seda blogi– Eesti pere, kes elab Lõuna-Eestis, kasvatab seal viinamarju ja teeb veini. Teeb veini oma tarbeks, aga unistaks ka ametlikult need mõned pudelid, mis üle jääb,  müüa.  Ja mina kui veinimüüja ostaks hea meelega oma riiulisse meie oma Eesti veini ja sõidaksin hea meelega ka kohale vaatama seda pisikest ime ja ostaks kohapealt mõned pudelid kaasa.  Maris Jesse arvab, et Jaak peaks tootma hoopis moosi ! Minu järgmise asutuse nimi ei ole enam Vinoteek Tigu, vaid Tigu moosikelder. Hakkan moosivett pakkuma grillitud tuunikala kõrvale.  Ja see kõik aitab maameestel maksa alkoholitõppe mitte surra! Braavo!

19 responses to “Veel alkoholi väiketootjatest

  1. no ilmselt võitlevad nad selle vastu, et kui viina hind tõuseb, siis hakatakse tegema teadagi mida. aga seaduste juures kipub sageli nii olema, et laps koos kausiga aknast välja visatakse…

  2. Kui viina hind tõuseb, ei hakata tegema teadagi mida. Hakatakse lihtsalt salaviina rohkem ostma ja piiritust. Ise samaka tegemine nõuab aega, kohta, teadmisi ja masinat. Enamus inimesi pole seda protsessi kunagi näinud ja ei hakka ka kunagi ise tegema.
    Selle Jesse üllitise taustaks oli eile eriti kurb novembri Oma Maitset lugeda, kus tubli talumees ja õlle väiketootja on intervjuu andnud (tõenäoliselt ennem seda jura) ja räägib lootusrikkalt mis ta kõik tegema hakkab kui seadusandlus mõistlikumaks läheb. Kurb lugemine praegu toimuva taustal. Mehed kes teevad sellist lehekülge http://www.pruulimine.ee/ on siis tervise arengu instituudi arvamusel siis see suur oht ühiskonnale. Urjuhh.

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.