Veel alkoholi väiketootjatest

Vaadake palun seda blogi– Eesti pere, kes elab Lõuna-Eestis, kasvatab seal viinamarju ja teeb veini. Teeb veini oma tarbeks, aga unistaks ka ametlikult need mõned pudelid, mis üle jääb,  müüa.  Ja mina kui veinimüüja ostaks hea meelega oma riiulisse meie oma Eesti veini ja sõidaksin hea meelega ka kohale vaatama seda pisikest ime ja ostaks kohapealt mõned pudelid kaasa.  Maris Jesse arvab, et Jaak peaks tootma hoopis moosi ! Minu järgmise asutuse nimi ei ole enam Vinoteek Tigu, vaid Tigu moosikelder. Hakkan moosivett pakkuma grillitud tuunikala kõrvale.  Ja see kõik aitab maameestel maksa alkoholitõppe mitte surra! Braavo!

19 responses to “Veel alkoholi väiketootjatest

  1. Olles üritanud väikeettevõtlust ja kodutootmist arendada, tahaks selle moosijutu peale kommentaariks öelda, et katsuge ainult moosi ja mahla tegema ja müüma hakata, siis on teil kohe terviseamet samasuguste suurtootjatele kehtivate nõudmistega kaelas ja põhimõtteliselt olete kenasti vihma käest räästa alla sattunud.

  2. Nonii, võtsime teema üles, 12.dets teeme Sadama turul koduveini ja koduõlle infopäeva – need, kes müüa ei või, annavad niisama mekkida. Kohale saab kutsutud mõlema poole esindajad, Maaleht niikuinii. Jaak, siin sai kokku lepitud, et Tiina Kuuler võtab ka Sinuga ses asjas ühendust.

  3. Jaak, Umal Mekil kaubeldes Võrus, olid seal veinitootjana Vaabina külast Kaska perekond. Sa vast tead neid, suur viinamarjaistanuds on neil ja kauplesid veinide ning erinevate äädikatega.

  4. 12.dets olen kohal nagu 5 kopikat. Kaska peret tean hästi. Aga kõik see on täiesti mitteametlik ametlikust tootmisest ei tea nad ööd ega mütsigi. Aga istikuid toodavad nad küll ametlikult.
    Ma tahan ikka oma veini ametlikut müüa kas või Tigusse näiteks.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.