Täna uriseme Elioni kallal

Eile kella 16.00 paiku ehk tund aega enne kui me oma restorani avame, kadus meil ära internet ja seoses sellega pos-terminal loobus töötamast. Lülitasime possi mitu korda välja jne.. siis tegime arvutile restrati, mille peale suri arvuti üldse ära….ja oligi selline tulemus, et polnud arvutit, et arvet anda inimestele ja ka kaardiga maksta ei saanud (meil pos on eraldi juhtmega seinas ehk arvutist eraldiseisev, see et arvuti tuleb prügikasti visata ei puutu küll Elioni teemasse)

Helistasime panka, kas nemad teavad miks asi ei tööta. Nemad ei teadnud….helistasime Elioni, miks ei tööta. Elion käskis meil asju restartida, mida me olime juba mitmeid kordi ise teinud ja ütles, et ei tea mis meil lahti on, aga saadavad hommikul handymani, kes meie juhtmeid vaatab….ikka sellise häälega, et meil on kuskilt miski välja tõmmatud…

Mis see klientidele tähendas? Kes jooksis Selverisse sula võtma, kes maksis eurodega- mis sundis meid seadust rikkuma ja kes ei saanudki maksta ja me peame nüüd lootma, et inimesed meile ülekande teeksid…

Täna hommikul kella9 paiku helistas Elion ja teatas, et nad olid eile interneti kiirust tõstnud ja üks tiny little thing oli kahe silma vahele jäänud, aga nüüd on kõik korras-shallalaa

Huvitav kui mul  üle 5000 kroonine arve laekumata jääb- mida klient oma firma krediitkaardilt sulas Selveris võtta ei saanud ja nüüd meile ei maksagi, kas ma saan Elionile nõude esitada või et Elion hakkab klienti taga ajama, et see tiny little money kätte saada? Ja kes neilt seda kiiremat internetti palus- meie küll mitte!

5 responses to “Täna uriseme Elioni kallal

 1. Kindlasti tuleks ka Elionile kiri saata ja nuriseda. Ühtlasi ka paluda, et järgmine kord kui nad “kiiremat internetti” panema hakkavad, nad sellest ka ette teataksid. Äridel, ma leian, on see õigus, sest igasugune segadus mõjutab reaalselt ju restorani.

 2. Einoh see oli päris huvitav situatsioon eile. Nii nagu iga pere hoiab kindlas kokkulepitud kohas taskulampi juhuks, kui elekter peaks ära minema, peaks Tigu hakkama kusagil nähtaval kohal hoidma arvelauda. Sest keset töötuhinat sai ju ka kalkulaatori patakas tühjaks :-)))
  Õnneks pliidil gaasi ja külmkapil külma veel jagus.

 3. velkomm imelisse eliooni planeedile. Mul on nende digi tv, mille puldile ma annaks eriauhinna – sitem toode elus. Lisaks saatis mulle ettevõtte turundus ja müügijuht mingi küsitluse, et kuidas rahul olete meiega, ma ei saanud süveneda, aga tegemist on suurettevõttega, mis tähendab – inimesee asemel on süsteem ja see süsteem saatis mulle selle küsitluse uuesti, et tuletame teile meelde. RAISK! Ma läksin jumala närvi ja tegin selle küsitluse ka lahti, aga see oli nii loll, et lausa solvas. Ühesõnaga, ettevõtte juht istub züriis, kus valitakse Eestimaa Uhkust, ju on töö tehtud ja ettevõte juhitud.

 4. Ma sain ka selle küsitluse ja meeldetuletuse. On ikka suurfirmal mõtlemine, et ka perefirmas peaks olema mingi idioot, kes selliste lollustega tegeleb, et vastab igasugustele küsimustele ja vastab sekretäride mailidele, mis on stiilis: meie ettevõte tahab teie juures teha, saatke pakkumine ja kas allahindlust saab…
  See et vigu juhtub on OK, aga me helistasime neile et asi ei tööta umbes kell 19.00- kui esimene klient maksma hakkas- selle asemel, et otsida aktiivselt viga(nad pidid ju teadma, et nad sel päeval miskit näppinud olid), oli vaja klienti süüdistada-vaadake kas olete mingi juhtme välja tõmmanud. Mis häälega veel seda öeldi, et heaküll eks me peame siis mehe omalt poolt saatma, kes teie nuppe vajutaks…umbes et mis nende stupid useritega teha.
  Saatsin kaebuse ka Elioni: sain sellise vastuse:
  edastasin Teie kirja pretensioonina kliendisuhete osakonda. Spetsialist vastab Teile 5 tööpäeva jooksul.

 5. Tõsi, Elion tegeleb hetkel äriklientide internetikiiruste tõstmisega. Enamus klientidel tõusevad nii üles- kui ka allalaadimiskiirused 2-3 korda.
  Muudatused tehakse automaatselt ning kliendid selleks ise täiendvaid tegevusi tegema ei pea. Kiiruste tõstmised teostatakse klientide tagasisidest lähtuvalt. Trend on ka see, et paljud rakendused kolivad veebi ning paljud firmad vajavad seetõttu kiiremat ühendust.
  Eelpool kirjutatud kommentaaridest tuli välja, et kiri on selliste muudatuste korral vajalik ning seda arvame ka meie 🙂 Seetõttu saatsime esimese kirja novembris ja teise nüüd, kus oli märgitud ka väikese tõenäosuse oht, et ühendus võib lühiajaliselt katkeda.
  Mul on väga kahju, et Tigu puhul selline äprdus juhtus ning kindlasti lahendab kliendisuhete osakond selle küsimuse Teie kasuks.
  Lisan veel, et mis puudutab kliendiküsitlust, siis just selle meetodi vahendusel saamegi väärtuslikku tagasisidet ning innustan lühikest ankeeti kindlasti täitma.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.