Palun abi isiku tuvastamisel

Meil Vilmsi tänaval või ümbruskonnas elab üks väga tore inimene, keda ma kättpidi tänama läheks kui teaks, kes ta on…
Tänu sellele toredale inimesele on mul võimalik hommikuti õues füüsilist tööd teha. Tema nimelt paneb oma prügikoti meie prügikonteineri kõrvale(kuna see lukus on), aga hommikuks on linnud selle toredasti laiali laotanud ja ma saan hommikuid alustada oma ukse eest prügi koristamisega.
3-4 korda, mis nädala jooksul on tulnud koristada, võib selle inimese kohta öelda, et ta sööb palju jogurtit, beebi-porgandeid, kasutab purgi tomatikastet. Kodus on olemas espressomasin kuna prügi hulka kuuluvad kohvipadjaksed, mis masinale mõeldud. Inimesel on tuttav või töötab ise kosmeetika alal, sest prügi hulgas on alati kreemi tester. Korra oli prügi hulgas ka Veuve Clicquot shampanjapudel. Sugueluga on ka inimesel hästi- tühjad kondoomipakid on püsiprügi. Viimati nägin ühte A4 paberilehte ja lootsin, et ehk mõni arve ja kodanik on vahele jäänud, aga oli hoopis Jüri Estami valimisreklaam.
Ma olen nüüd väga täpselt inimest portreteerinud, järsku mõni tunneb selle toreda inimese ära ja tutvustab mullegi. ..

2 responses to “Palun abi isiku tuvastamisel

  1. Heas vormis naisisik, kes toitub tervislikult, hoiab kosmeetikalt kokku, et vaba raha shampanjale kulutada ja suhtub suguellu vastutustundlikult. Nii et mina see siis kohe kindlasti ei ole 😀

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.