Tänased õnnitlused lähevad Inesele!

Meie Tigu “laps” lõpetab täna ülikooli või siis täpsemalt antakse talle diplom kätte.  Selle suure päeva puhul on Tigu kinni, sest me kõik lähme lilli viima ja selle tähtsa sündmuse juures viibima, kus meie ettekandja Inesele antakse paber, et ta on diplomeeritud sotsioloog.

Ines tuli Tigusse tööle 2007 aasta jaanuaris ja pidi juba sel aastal kooli lõpetama, aga töö ja elu segasid õpinguid õigeagselt lõpetada.  Igatahes pärast mitut õppepuhkust ja siis ilma igasuguse puhkuseta võttis Ines kätte ja tegi oma lõputöö ja puuduvad ainepunktid ära ja meie hulgas on nüüd paberitega haritud inimene.

Aktus algab 16.00 TLÜ aulas.

27juuni 015

27juuni 019

27juuni 026

27juuni 040

6 responses to “Tänased õnnitlused lähevad Inesele!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.