Selle nädala töögraafik

Oleme jällegi 2 päeva kliendile suletud. Neljapäeval teeme veiniklubi liikmetega terrassi avamispeo koos Rivetto veinimaja esindajaga. Kliendile avame terrassi teisipäeval 9. juunil kell 12.00.  Esialgu katsetame graafikut T-L 12.00-22.00. Kui aga on näha, et laupäevati hakkab kliente nappima(mis on suvel ju  igati loogiline, siis sulgeme suvel ennast 3 päevaks (L-E)

Reedel oleme sunnitud kinni panena seetõttu, et eile oli Prantsusmaal riigipüha Pentecôte , eesti keeli nelipüha. Kuna tellimused reedeks tehakse esmaspäeval, siis pühade puhul liigub kõik päevake edasi ja kaup saabub laupäeval. Ootame kliente laupäeval värsket kala sööma ja kui ilm lubab, paneme õhtul terrassile mõne lauagi üles…

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.