Restoranikriitik tegutseb jälle

Tundub, et kõik söögikohad on saanud endale uue hirmu lisaks Veterinaaria Ameti kontrollidele- nimelt käib Ron Simson ringi mööda meie söögiasutusi ja arvustab neid julgelt: Kuna tegemist sõltumatu tegelasega, kellelt ei saa tellida reklaami ja muidu mõjutada, siis on tema kriitika aus, aga ikkagi väga väga karm. Õnneks ei ilmu see kriitika ka avalikult ehk siis iga mehe eralõbu mis ta arvab…

Siin jutt vinoteek Musist.

Ma ise arvan, et jutt on natuke üle võlli keeratud. Pole küll ammu Musis käinud, aga aastat 3 tagasi oli tegemist viisaka kohaga.

Tigu aga ei karda, vaid suisa ootab seda härrat  külla- tore oleks sellist arvustust pärast lugeda kus meid kõiki siin natuke opakateks peetaks. Mis nüüd meie koopaelanikud restoranidest üldse teame…

4 responses to “Restoranikriitik tegutseb jälle

  1. ma pole musis söönud. suvel aga käisime nende omanike suvekodus (või päriskodu, ei tea) muhus, kus Jaak ja Kati tegid süüa me väikesele seltskonnale. miskit hullu polnud, kuigi ka miskit põrutavat ei meenu. st. et ma enam ei mäleta muud sest korrast, et oli armas aed ja olemine.

  2. Ettekandmisega ei vast tegele, kuid söögitegemise osas mulle justkui meelde jäänud, et pidid ka ise seal köögis toimetama, aga millal ja kui palju, ei tea. Sest ma suhtlesin nendega viimati suvel.

  3. no ühest küljest on tal muidugi õigus, sest halva söögi ja teenindusega minnakse vahel ikka üle selle kriitilise piiri ka, kus enam andeks ei anna. teisest küljest, enda kohta sellist juttu lugeda ei tahaks..:D

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.