Millal saab Portugali reisida?

Peaminister lubas öelda kuupäeva, millal piirid avatakse, mai keskpaigas-paraku seda tehtud pole. Kaua aega räägiti, et see kuupäev saab olema 6 juuni- päev mil ametlikult taasavatakse rannad, et ehk avatakse ka piirid individuaal turistidele.

Kuid piiride avamise osas toimib siiani suur vaikus ja spekuleeritakse, et enne juulit vaevalt et piirid lahti lähevad, sest hotellide koha pealt on teada antud, et osa külalistemaju võivad end avada juunis, kuid enamus alles juulis. Hotellid peavad taotlema mingit “clean and safe” sertifikaati, mis peaks meie turismiameti arvates olema usalduse garantii kliendile. Kuid räägitakse ka kuupäevast 15 juuni kui osaliselt piir avatakse.

Assoorid ja Madeira saar ei soovi pigem sel aastal turiste näha, aga ma arvan, et nüüd kui elu vabaks lasti ning jälle kõik kodudest välja tulid ja kui viirus sellest uuesti pead ei tõsta, annab ka väikesaartel hirm järele ja ehk üksikturistidele tehakse ka saar lahti (ehk siis suuri gruppe ja krusiisilaevu ei lasta siseneda)

Juuni on just paras vahepealne kuu, et jälgida mis saama hakkab. Kuna meil olid märtsi lõpust tõepoolest kõik toidukohad kinni, siis esmaspäevast kui partei ja valitsus andis loe vähendatud laudadega toidukohad taas avada, pilt oli rõõmustav. Terrassid täis nautijaid ning eile käisin sõpradega väljas söömas ning näha täis restorani kolmapäeva õhtul, oli lootustandev, et inimesed ei karda liialdatud haiglaselt viirust.

Vaatamata sellele, et Eesti Välisminsteerium ei luba reisida, kutsun teid lahkelt külla kohe kui lennuliinid avatakse

Randadesse pannakse spetsiaalsed valgusfoorid mis hakkavad kokku lugema inimesi, et ühele maaalale neid liiga palju ei satuks, rannabaarides on uued reeglid ja restoranid on taasavatud! Ma arvan, et sel suvel võib üle hulga aja lõunamaa reis olla tõeliselt nauditav.

Üllatus blogi lugejatele! Kuni ma lõpuni pakub Bestwine’i e-pood Tigu klientidele ja sõpradele super allahindlust! Hea võimalus veinikapp i täiendada!

Registeerida tuleks ennast Bestwine’i lehel kliendiks ja ning kupongi lahtrisse kirjutada Tigu30. Kui te olete juba Bestwine’i klient, siis saate tavapärase 20% soodustust ja kui olete kupongi lahtrisse Tigu 30 sisestanud, saate lisaallahindlust 10%.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.