Killuke ehedat Hispaaniat kodu lähedal.

Neljapäeval oli meil Uwega pisike tähtpäev ja mõtlesime kuhugi mereannirestorani minna. Üks super mereannirestoran asub Strasbourgi külje all La Wantzenaus, kuid sinna oma 80 km ja argipäeva õhtul ei viitsinud nii pikka reisi ette võtta. Guugeldamine andis tulemuseks, et Karlsruhe ainus mereannirestoran on Nordsee- see pole isegi naljakas.

Veel natuke guugeldamist ja avastasin, et inimesed kiidavad taevani ühte Portugali restorani Karlsruhes, kus pidi väga hea köök olema. ..kuid köök on seal nii hea, et me ei saanud sinna kohta. Olime juba oma koduküla bistroo poole jälle samme seadmas kui juhuslikult nägime ühte sõpra, kes kiitis taevani Durlach’is (Karlsruhe) asuvat uut Hispaania restorani.  Sõber päästis päeva, sest nii ehedas ja mõnusa  atmosfääriga kohas pole ma Saksamaal käinudki.  Ja isegi Hispaanias  ei olnud nii mõnusat kohta, kus  super teenindus, hea toit ja mõnus sumin majas, sest tuba oli puupüsti täis- saime 2 viimast kohta baarileti äärde.

Mulle meenutas see koht nii väga vana Tigu- pisike ruum, madalad laed, köögist tulevad toidulõhnad saali, veidike liiga palav. Lisaboonusena oskas vaid 1 tüdruk saksa keelt, teised olid äsja Hispaaniast saabunud noormehed, kel suus vaid hispaania keel. Kliendid olid kõik sõbralikud ja kraapisid oma mälusoppidest castellano oskuse välja ja see tekitas veelgi rohkem tunnet, et olemegi Hispaanias.

Koha nimi Pablo’s  . Menüüs kõik tuntud klassikud, millest mitmed meil Tigu menüüski: padron piprad,  kaheksajalg galleegide moodi,  seepia, huntahven, rai tiivad. Korralik valik Hispaania veine ja õlut. Hinnad demokraatlikud. Inspiratsioon laes. 

.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.