Ootamatud külalised…mis meil kapis on?

 

Tallinnas elades mul ootamatute külaliste probleemi ei olnud. Ikka sai külaskäigud, veinijoomised jne. sõprade ja tuttavatega eelnevalt kokkulepitud.  Sellist elu nagu “Vaprates ja Ilusates”, kus pidevalt keegi sulle ukse taha tuleb, et midagi tähtsat öelda, kohe kindlasti ei olnud.

Siin väikelinnas samas aegajalt juhtub, et mõni U. sõber lihtsalt sisse astub, sest sattus mööda jalutama ja tuli vaatama, mis me teeme  jne.  Ega igakord pole vaja selleks puhuks lauda katta, tuldigi paar sõna juttu ajama, kuid vahel ja eriti suvel kui saab aias istuda, tullakse pudelikese kena veiniga, vot siis on vaja kiirelt midagi lauale võluda.

Grillimine päästab alati, aga minul ei ole grillimaterjali alati külmkapis. Kui mulle sõbrannad ootamatult  külla peaksid  tulema, oleks lihtsam- grillile läheks tomatid, zucchinid, baklazaanid, mais ehk kraam mis aias olemas (muidugi suvel)

Tulles tagasi teema juurde, et mis saab kui keegi ootamatult külla sajab, siis mina võin öelda- jah, mul on kappi tekkinud asjad ootamatute külaliste jaoks. Ja need on: paar karpi Portugali piri-piri õlis sardiine, pakike kreekereid, türklaste marineeritud pepperoni piprad. Toimivad hästi nii veini kui õllega. Nii et tulge aga külla! 🙂

piripiri

 

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s