Tigu kolib suveks maale- seekord lähme Muhumaale.

Meile on asukoha vahetamine nii armsaks saanud, et kaua ühel kohal püsimine teeb rahutuks 🙂

Tegelikult vaevab meid suveterrassi puudumine ja suvel ilusate ilmadega ongi meil vaid 2 võimalust- kas kollektiivpuhkusele minna või suveks kuhugi kolida. Vaatasime talvel ringi nii mõneski kohas- väga sümpaatne ja ilus oli Kosmonautika  küla ja sealne puhkekeskus. Kõik, kes otsivad suuremale grupile suvepäevade pidamise kohta-soovitan soojalt. Käisime kaemas ka Haapsalut, kuid ei löönud seal ka käsi-mingil hetkel hakkas tunduma, et Haapsalu saab sel suvel kohtadega “overkillitud”.  Ja kui  me juba hakkasime mõtlema 1,5 kuusele mõnusale suvepuhkusele, saime pakkumise Muhu Veinitalult nende õuele oma köök püsti panna.

Käisime meeskonnaga möödunud nädalalavahetusel koha ja pererahvaga tutvumas ja lõime käed. Tegemist on armsa kohaga,  umbes 13 km  Kuivastu sadamast. Natuke kruusateed ja siis jõuategi  vägagi muhulikku Vahtraste külla.

Muhu Veinitalu on külalistemaja, kes avas oma uksed eelmisel suvel. Eelmisel suvel pakuti lõuna ja õhtusööke kindlal kellaajal ja vastavalt siis, mida kokk valmistanud oli. Nii on ka sel aastal maikuu lõpuni, kus köögis toimetab väga loominguline ja kulinaariasse täie kirega pühendunud kokk Adam. Tema on ka teinud külaliste hommikusöögi menüü ja võin kinnitada-see on originaalseim hotelli hommikusöök, mis ma näinud olen-omavalmistatud müsli, hummus, avakaado kreem, frittata, chorizo lõigud, pannkoogid, värsked  croissant’id.

Tigu hakkab Muhus toimetama juunist ja meie hakkame pakkuma a la carte menüüd ehk siis Tigu menüüd. Me tahame kindlasti kasutada ka kohalikke delikatesse ja väiketootjate tooteid niivõrd kui see meie kontsepti juures võimalik on- köögiviljad, kohalik kala(kui seda olemas parasjagu on), piimatooted, liha. Kuid palju meie menüüst kohalike toodetega asendada ei anna ning sardiinid, austrid, krevetid jms. tulevad ikka sealt, kus nad elavad 🙂

Niisiis – Tallinnas on meie viimane tööpäev 30.mai, siis pakime oma köögi euroalustele ja saadame Muhumaale. Hiljemalt 4. juuni oleme valmis juba Tigu menüüd pakkuma,  kindlasti anname sellest teada.

Kohtumiseni suvel 🙂

WIN_20150517_200032

WIN_20150517_200122

 

WIN_20150517_200207

 

 

WIN_20150517_200428

WIN_20150517_200401

2 responses to “Tigu kolib suveks maale- seekord lähme Muhumaale.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.