Kas teha avokaado- muna või muna-avakaadot?

Avakaado muna ma teadvustasin endale eelmisel nädalal lugedes ühe naljaka restorani menüüd kus pakutakse näiteks miljonäri borši foie gras ja kaheksajalaga või härjasaba brüleekreemiga.  Avokaado muna  selles restoranis, mille nime ma ei nimeta, pakuti seda järgmises kombinatsioonis; Suitsetatud mozzarella täidetud loomasabaga, serveeritud ahjuröstitud avokaado härjasilmaga  😛   Sõbranna Kadri teadis rääkida, et muna avokaado sees küpsetada on praegu väga trendi  ja täna hommikul võtsingi uuridai toiduportaale, et mis värk sellega on ja kus ma siiani elanud olen.

Tegemine muide lihtsamast lihtsam : lõika avokaado pooleks, võta välja kivi ja kraabi veidi lusikaga avokaadot vähemaks, kui sul käepärast suur talu muna. Löö  sinna auku sisse muna. Maitsesta soola-pipraga ja pane ahju 220 kraadi juurde umbes 15 minutit (jälgida ahju, minule ei meeldi kui munakollane liialt ära küpseb.  Pärast oleneb maitsest millega üle puistada see tore küpsetis, kas peeneks hakitud tšilli ja cayenne´i pipraga ja pisukese koriandriga või siis eestipäraselt tilliga,

SAMSUNG CSC

Saab teha ka vastupidi. Teha täidetud mune avokaadokreemi või guacamolega ja tee täidetud mune uut moodi 🙂

munaavo

Pildid on mõlemad internetist- mul polnud kodus ei mune ega avokaadot, et endale süüa teha, aga mõlemad retseptid inspireerisid ja lähevad käiku.

Avokaadol on hooaeg supermarketis aasta läbi, sest neid tuuakse meile erinevatest ilmakaartest. Praegu on veel müügil Hispaania ja Iisraeli avokaadod.

3 responses to “Kas teha avokaado- muna või muna-avakaadot?

    • Sa oled tõesti ärajaganud, et ma pole üldse pop, mul on kõik tähtsad viited nagu gluteenivaba, laktoosivaba, vegan, kaseiinivaba kõik juurde märkimata. Üks väga hea vegan-toit on näiteks friikartulid 😛 😛

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.