Gabriela

Juhtusin mõni aeg tagasi pealt kuulma väga elevat ja kirglikku meeste vestlust, kus kordus sõna Gabriela. Mõtlesin, et meie väikelinnas elab mingi femme fatale, kes meeste pead on segi löönud, aga suur oli mu imestus, et vaidlus käis hoopis uue Brasiilia teleseebi Gabriela teemal.

Sõber rääkis mulle, et see on uus versioon vanast 75 aasta seriaalist ja kui ta väike poiss oli, siis vaatas ta igal õhtul koos vanematega lummatult seda seriaali ja Gabriela oli esimene naine, kellesse ta armus. Nüüd kui telenovelast uus variant tehti, siis paljud vaatavadki seda lapsepõlve mälestuste pärast. Ja vaidlus käib muidugi selle üle kumb Gabriela on ilusam- kas aastal 1975 või 2012
Gabriela aastast 1975 , kellesse kõik mehed alates imikueast armunud olid:

Sônia  Braga

Gabriela 2012: Juliana Paes

Filmi trailer:

Ja filmi tunnusmuusika aastast 1975… hää Brasiilia muusika:

One response to “Gabriela

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.