2 ja 3 märts avab Tigu ennast Platzis!

Kallid sõbrad!

Loodame, et suured külmad on nüüd seljataga ja  soojast toast väljatulemine ei võrdu kangelasteoga ja ka meie kaugelt kohaletulev kaup ei külmu läbi, seega otsustasime, et tahaks jälle kõiki sõpru näha, mistõttu teeme jälle Tigu 2 päeva.

Seekord lähme külla Platzi ja haarame nende köögi enda kätte.  Menüü saab olema Tigu klassika: austrid, mereanni mix, kammkarp, merikuradi maks, krevetid, tuunikala, küüliku maks, foie gras, harknääre etc. Aga kindlasti tuleb menüüsse ka midagi uut, praegu käibki töö  hinnakirjadega. Tahaks väga pakkuda mõnda Amazonase valget kala, aga karta on, et märtsiks me seda veel ei suuda hankida.

Kella 17.00ni töötab Platz tavapäraselt ja kõik, kes harjunud Platzis lõunal käima, saavad seda ka neil päevil teha. Kell 17.00 sulgeme Platzi, tõstame ümber mööbli, toome kohale DJ puldi ja kell 19.00 saab Platzist Tigu kus 100% Tigu menüü ja voolab Picpoul!  Kui rahvas on söönud-joonud, hakkab DJ vinüüli keerutama ja avame kokteilibaari. Jääme avatuks kella 1.30 ni.  Platzi ettekandjatele tulevad appi ka meie Ines-Merilin-Marko. Veinikaarti aitab lugeda Igor Sööt, kes abiks neile, kes midagi muud kui Picpouli juua soovivad.

DJ-deks Tigu vanad sõbrad juba: Lego, Minttu, Seier ja Tuul

Kohti saab reserveerida kirjutades Veikole: veiko@platz.ee

Kuna ma ise viibin 17-27 veebruar Eestist eemal, siis ma ei saa reserveerimistööd enda peale võtta (aga kindlasti ma toimetan info edasi kui saabub reserveeringusoov Tigu mailile)  Reserveerima aga peaks kindlasti, et me oskaksime piisavalt toorainet tellida.

Restoran Platz asub Roseni 7, Rotermanni kvartalis.

9 responses to “2 ja 3 märts avab Tigu ennast Platzis!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.