2 ja 3 märts avab Tigu ennast Platzis!

Kallid sõbrad!

Loodame, et suured külmad on nüüd seljataga ja  soojast toast väljatulemine ei võrdu kangelasteoga ja ka meie kaugelt kohaletulev kaup ei külmu läbi, seega otsustasime, et tahaks jälle kõiki sõpru näha, mistõttu teeme jälle Tigu 2 päeva.

Seekord lähme külla Platzi ja haarame nende köögi enda kätte.  Menüü saab olema Tigu klassika: austrid, mereanni mix, kammkarp, merikuradi maks, krevetid, tuunikala, küüliku maks, foie gras, harknääre etc. Aga kindlasti tuleb menüüsse ka midagi uut, praegu käibki töö  hinnakirjadega. Tahaks väga pakkuda mõnda Amazonase valget kala, aga karta on, et märtsiks me seda veel ei suuda hankida.

Kella 17.00ni töötab Platz tavapäraselt ja kõik, kes harjunud Platzis lõunal käima, saavad seda ka neil päevil teha. Kell 17.00 sulgeme Platzi, tõstame ümber mööbli, toome kohale DJ puldi ja kell 19.00 saab Platzist Tigu kus 100% Tigu menüü ja voolab Picpoul!  Kui rahvas on söönud-joonud, hakkab DJ vinüüli keerutama ja avame kokteilibaari. Jääme avatuks kella 1.30 ni.  Platzi ettekandjatele tulevad appi ka meie Ines-Merilin-Marko. Veinikaarti aitab lugeda Igor Sööt, kes abiks neile, kes midagi muud kui Picpouli juua soovivad.

DJ-deks Tigu vanad sõbrad juba: Lego, Minttu, Seier ja Tuul

Kohti saab reserveerida kirjutades Veikole: veiko@platz.ee

Kuna ma ise viibin 17-27 veebruar Eestist eemal, siis ma ei saa reserveerimistööd enda peale võtta (aga kindlasti ma toimetan info edasi kui saabub reserveeringusoov Tigu mailile)  Reserveerima aga peaks kindlasti, et me oskaksime piisavalt toorainet tellida.

Restoran Platz asub Roseni 7, Rotermanni kvartalis.

Advertisements

9 responses to “2 ja 3 märts avab Tigu ennast Platzis!

  1. Ja minul keerleb peas ringi kuidas ma Provence’ist ist saabun kohvris Rouge Label Herbes de Provence’id ja Marseille seepid ja muu ülioluline selleks õhtuks 🙂

    p.s. seepid on meelega nii kirjutatud

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s