Saabumine Sao Paulosse

Esimene mulje kui lennuk Sao Paulos maanduma hakkas ja ma lennukiaknast välja vaatasin, oli:  Õu mai gaad, ma pole elus midagi nii suurt näinud! Tegemist on ikka tõelise cityga, näiteks maja katusel kus elab minu sõber, on helikopterite maandumisplats. Hommikuti on muidugi kaua magamine võimatu, helikopterid teevad põrgu lärmi 🙂

Järgmine suur üllatus on, et mu sõbranna Renata on vahepeal mehele läinud ja tema abikaasa üllatus-üllatus töötab kokana ühes Sao Paulo parimais restoranis. See aga tähendab tohutut  kulinaarset seiklust siin, sest Raffa tunneb pea kõiki parimate restoranide kokkasid ja parem sellest ei räägigi, et me kodus ka nüüd nn.4.l käel süüa teeme ja muljetame…või siis sellest, et Rafael tutvustab mind igal pool kui kuulsat cheffi Eestist 🙂  Ja mis kõige toredam, noored tulevad mais Euroopasse oma mesinädalatele ja Raffa tahab kindlasti vähemalt nädalaks tulla Eestisse ja Tigu projektis kaasa lüüa.

Esimene õhtu algas meil ettevalmistusega feijoada tegemiseks, sest järgmine päev oli reede ja me pidime sõitma Re vanemate rannamajja, mis asub Sao Paulo ja Rio vahel maalises Ubatuba rannas….

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.