Kodumaa sünnipäev Brasiilia rütmidega

Me pole varem riigipühadel töötanud, vaid ikka korraliku kodanikuna kodus  perekonnaga riigi- ja kirikupühasid tähistanud. Kuna aga homme sõidame kogu Tigu perega ja lisaks mõned andunud kliendid talvepäevi pidama Savitaipalesse, kus sai käidud ka 2 aastat tagasi ja  lähme jälle, sest seal on  saunad, uisud, kelgud, suusad  ja muidugi meie armastatud restoran Säräpirtti Kippurasarvi – seetõttu me siis riigipühal uksed lahti hoiamegi.

Aga kodumaa sünnipäev algas armsalt portugalikeelsena. Kõigepealt teatas Facebook, et Aveiros elaval sõbrannal on täna sünnipäev- suutsin  portugalikeelse õnnitluse koostada(peast ilma raamatu või google abita!)  ja vaikselt suveks  keelt harjutades, hakkab mulle see portugaise üha rohkem meeldima.  Ja siis pani Juc Facebook´i üles laulu, mida lihtsalt peab rahvaga jagama   🙂  Päris lõbus oli kuulata mõnusat Brasiilia kitarri ja silmanurgast telerist vaadata, kuidas Ansip (endine kommunist), laululeht ees, kirikus korralikult kaasa laulab 🙂  Aga nautige:

One response to “Kodumaa sünnipäev Brasiilia rütmidega

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.