Veiniõhtu Kalevi mälestuseks

Kalev Kesküla oleks reedel, 22.oktoobril saanud 51 aastaseks. Tema lahkumine tänavu suvel, on lisaks lähedastele,  hingeliselt raske  ka sõpradele ja tuttavatele  ja see valu ja äng ei ole veel hingesoppidest kusagile kadunud.

Mis saaks sobida paremini Kalevi meenutamiseks  kui  üks veiniõhtu tema sünnipäeval , kuhu kogunevad inimesed, kellele Kalev on mitmeid aastaid  oma veiniteadmisi jaganud  ja degusteerivad Tigu uusi (põhiliselt) punaseid majaveine, söövad juurde mõne ampsu ja meenutavad Kalevit.  Palusin Kalevi kauaaegset töökaaslast Tõnu Kaalepit rääkima midagi Kalevist ja kindlasti oli Tõnul seda raske teha. Mitte, et Kalevist oleks raske rääkida, temast on rääkida palju ilusaid, sooje, positiivseid asju- Kuldne Kalev, nagu Ekspress pealkirjastas oma järelhüüu, on väga tabav Kalevi kohta.   Lihtsalt Kalevist on praegu veel raske rääkida ilma pisarateta.  Tõnu eilne kõne siin.

Aitähh sulle Kalev kõikide Tigu veinisõprade nimel, et oled meile aastaid olnud teejuhiks veinimaailmas !

Meenutus aastast 2008

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.