Veiniõhtu Kalevi mälestuseks

Kalev Kesküla oleks reedel, 22.oktoobril saanud 51 aastaseks. Tema lahkumine tänavu suvel, on lisaks lähedastele,  hingeliselt raske  ka sõpradele ja tuttavatele  ja see valu ja äng ei ole veel hingesoppidest kusagile kadunud.

Mis saaks sobida paremini Kalevi meenutamiseks  kui  üks veiniõhtu tema sünnipäeval , kuhu kogunevad inimesed, kellele Kalev on mitmeid aastaid  oma veiniteadmisi jaganud  ja degusteerivad Tigu uusi (põhiliselt) punaseid majaveine, söövad juurde mõne ampsu ja meenutavad Kalevit.  Palusin Kalevi kauaaegset töökaaslast Tõnu Kaalepit rääkima midagi Kalevist ja kindlasti oli Tõnul seda raske teha. Mitte, et Kalevist oleks raske rääkida, temast on rääkida palju ilusaid, sooje, positiivseid asju- Kuldne Kalev, nagu Ekspress pealkirjastas oma järelhüüu, on väga tabav Kalevi kohta.   Lihtsalt Kalevist on praegu veel raske rääkida ilma pisarateta.  Tõnu eilne kõne siin.

Aitähh sulle Kalev kõikide Tigu veinisõprade nimel, et oled meile aastaid olnud teejuhiks veinimaailmas !

Meenutus aastast 2008

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s