Estraveli ämber ehk Mis on sellel pildil väga valesti

Vaata linki

Viga parandatud, nali eemaldatud-enam pole mõtet klikata…Nüüd võib pakkumisi teha, mis neil seal valesti oli 🙂

Advertisements

13 responses to “Estraveli ämber ehk Mis on sellel pildil väga valesti

 1. nojah, vana hea lugu:) kui nüüd võrrelda, siis loodus on gruusias ilusam kui georgias. puhtam on loomulikult teadagi kus. vein on gruusias natuke parem, aga mitte palju. kui juba teiste piirkondade oma juua, siis on georgias parem. head toitu on gruusias üllatavalt raske leida (tallinnas saab head gruusia kööki kergemini kui gruusias), georgias ilmselt lihsam, sest palju erinevaid maailma kööke. kui küsida, kumba enne uuesti külastada, siis vist pigem siiski gruusiat. ehkki kui georgiast edasi sõita, siis on ka sellel oma plussid.

 2. Huvitav on see, et seda viga mis on sisse lastud, pole selle 7 tunni jooksul ära parandatud- mis näitabki mida suurfirma tegelikult arvab kõikidest klientidest. Ehk samasugune idioot lastakse ka teie puhkuseasju korraldama ja mul ei olnudki vaja kaua oodata, et Estravelile näidata, et see pole mina, kes LOLL on…
  1.https://tiguteek.wordpress.com/2009/11/17/mida-teie-teeksite-jutt-on-estravelist-mitte-maire-aunastest/#comments
  2.https://tiguteek.wordpress.com/2009/11/23/jallegi-estravelist/

 3. Estravel tänab tähelepanu eest :). Oleme käesolevat linki saanud juba mitmelt poolt ja asjapulk hetkel tegelemas vea kõrvaldamisega. Eks tegijal juhtub ja vabandame! Viga sai siiski alguse mitte inimlikust eksitusest vaid automaatsest päringust Google map`si, kus riigi nimeks on sisestatud “Georgia”.

 4. Mõned aastad tagasi soovisin EStravelist pakkumist piletitele Montpellieri, mis jääks alla 10 tuhande krooni. Töötaja helistas mõne päeva pärast tagasi ja ütles, et kõige odavam, mis ta leidis oli 22 tuhat krooni! Ta nimelt otsis mulle Montreali pileteid miskipärast!

 5. Google maps peabki andma Georgia, Gruusia on Vene laen, mida meil rohkem kasutatakse kui Georgiat. Aga see jutt – inimlik eksitus, automaatsed süsteemid jne, ühesõnaga, see suurfirmade jäine, seest tühi viisakus, mis esitatakse standardblanketil, kus on nimelünk täidetud, vot see ajab keema. Kurat olge ükskord inimlikud ja ütelge et assa….sk, seekord läks küll s…..sti, 100% meie viga, teeme kiiresti korda.
  Estravelist võin rääkida tundide kaupa erinevaid legende. Esimene mis pähe kargab oli hinnapakkumine suurkliendile mis oli kallim kui netis käiv kõigile mõeldud sooduskampaania samal ajal samasse sihtkohta. Saatsin pakkumise tagasi muidugi ja jälle oli süüdi mingi süsteem. Aga mina ei viitsi alati kõike üle kontrollida, selleks ju reisbüroo ongi. Mulle tundub aga küll et kogu büroo töö seisneb järgmises: kliendi soov Amadeusi – kirves vahele ja pakkumine kliendile.

 6. Tere tulemast klubisse Profa- mina ei ole Estraveli sõber pärast seda, kui “inimliku” hoolimatuse pärast oma klienti, lasti mu puhkusepiletid puusse, sest minuga suheldi maili teel ajal kui ma Estravali kaudu hangitud piletiga Prahas viibisin. Pärast seda on mulle see firma surnud ..

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s