13 responses to “Estraveli ämber ehk Mis on sellel pildil väga valesti

  1. Mõned aastad tagasi soovisin EStravelist pakkumist piletitele Montpellieri, mis jääks alla 10 tuhande krooni. Töötaja helistas mõne päeva pärast tagasi ja ütles, et kõige odavam, mis ta leidis oli 22 tuhat krooni! Ta nimelt otsis mulle Montreali pileteid miskipärast!

  2. Google maps peabki andma Georgia, Gruusia on Vene laen, mida meil rohkem kasutatakse kui Georgiat. Aga see jutt – inimlik eksitus, automaatsed süsteemid jne, ühesõnaga, see suurfirmade jäine, seest tühi viisakus, mis esitatakse standardblanketil, kus on nimelünk täidetud, vot see ajab keema. Kurat olge ükskord inimlikud ja ütelge et assa….sk, seekord läks küll s…..sti, 100% meie viga, teeme kiiresti korda.
    Estravelist võin rääkida tundide kaupa erinevaid legende. Esimene mis pähe kargab oli hinnapakkumine suurkliendile mis oli kallim kui netis käiv kõigile mõeldud sooduskampaania samal ajal samasse sihtkohta. Saatsin pakkumise tagasi muidugi ja jälle oli süüdi mingi süsteem. Aga mina ei viitsi alati kõike üle kontrollida, selleks ju reisbüroo ongi. Mulle tundub aga küll et kogu büroo töö seisneb järgmises: kliendi soov Amadeusi – kirves vahele ja pakkumine kliendile.

  3. Tere tulemast klubisse Profa- mina ei ole Estraveli sõber pärast seda, kui “inimliku” hoolimatuse pärast oma klienti, lasti mu puhkusepiletid puusse, sest minuga suheldi maili teel ajal kui ma Estravali kaudu hangitud piletiga Prahas viibisin. Pärast seda on mulle see firma surnud ..

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.