Täna esilinastub eluloofilm Serge Gainsbourg-st

Esilinastub loomulikult  Prantsusmaal….

Serge Gainsbourg, Venemaalt revolutsiooni eest Pariisi põgenenud juutide järeltulija,  on kindlasti Prantsusmaa kultuuriruumi jätnud suure jälje. Ja kindlasti on see elu olnud piisavalt kirev, et väärib eluloofilmi.

Helilooja ja lauljana on ta tuntud kui provokaator- shokeerija. Enim skandaale  põhjustanud laulud on “Lemon Incest” (pean tunnistama, et seda videot, milles ta oma alaealise tütre Charlottega laulab,  on natuke õõvastav vaadata küll- siin) ja 1967 aastal kirjutatud “Je t’aime… moi non plus”, mille ta kirjutas oma suurele armastusele Brigitte Bardot’ le. Paraku kui  nende armulugu aga läbi sai-täpsemalt Brigitte oli tol ajal abielus Saksa miljardäri Gunter Sachs-ga ja ühel hetkel tuli talle see meelde, siis Brigitte palus Serge’i, et selle laulu lindistust ei avalikustataks. Serge oli aumees ja lindistas sama laulu 1969 aastal uuesti oma uue abikaasa Jane Birkiniga- nagu arvata oligi, põhjustas see laul tohutud skandaali. kuula siit. (loomulikult paisati hiljem müüki ka Bardot’ ga tehtub lindistused)

Olen Serge’st varem kirjutanud ka- link

Igatahes esilinastub homme film nimega Vie Heroïque.  Filmis mängib Birgitte Bardot’d näiteks Laetitia Casta.

Filmi ametlik lehekülg siin, päris hea traileriga ja jääme lootma, et film tuleb ka Eestisse.

One response to “Täna esilinastub eluloofilm Serge Gainsbourg-st

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.