Täna esilinastub eluloofilm Serge Gainsbourg-st

Esilinastub loomulikult  Prantsusmaal….

Serge Gainsbourg, Venemaalt revolutsiooni eest Pariisi põgenenud juutide järeltulija,  on kindlasti Prantsusmaa kultuuriruumi jätnud suure jälje. Ja kindlasti on see elu olnud piisavalt kirev, et väärib eluloofilmi.

Helilooja ja lauljana on ta tuntud kui provokaator- shokeerija. Enim skandaale  põhjustanud laulud on “Lemon Incest” (pean tunnistama, et seda videot, milles ta oma alaealise tütre Charlottega laulab,  on natuke õõvastav vaadata küll- siin) ja 1967 aastal kirjutatud “Je t’aime… moi non plus”, mille ta kirjutas oma suurele armastusele Brigitte Bardot’ le. Paraku kui  nende armulugu aga läbi sai-täpsemalt Brigitte oli tol ajal abielus Saksa miljardäri Gunter Sachs-ga ja ühel hetkel tuli talle see meelde, siis Brigitte palus Serge’i, et selle laulu lindistust ei avalikustataks. Serge oli aumees ja lindistas sama laulu 1969 aastal uuesti oma uue abikaasa Jane Birkiniga- nagu arvata oligi, põhjustas see laul tohutud skandaali. kuula siit. (loomulikult paisati hiljem müüki ka Bardot’ ga tehtub lindistused)

Olen Serge’st varem kirjutanud ka- link

Igatahes esilinastub homme film nimega Vie Heroïque.  Filmis mängib Birgitte Bardot’d näiteks Laetitia Casta.

Filmi ametlik lehekülg siin, päris hea traileriga ja jääme lootma, et film tuleb ka Eestisse.

Advertisements

One response to “Täna esilinastub eluloofilm Serge Gainsbourg-st

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s