Neljapäev austrisööklas

Neljapäeval oli meil rendez-vous Tigu püsiklientidega, kes ka lõuna-Prantsusmaal puhkust veedavad. Mul on traditsiooniks saanud kutsuda eestlasi Bouzigues’i austreid sööma.
Bouziguesis kasvatatakse austreid (muide blogi vilkuv ülapilt on kõik Bouziguesis pildistatud) ja seal selline tore koht nagu Chez Tcheppe, kus 12 austrit maksab 3.20 € ja pudel Picpouli 8 eurot. Seltskonnas oli inimene, kes mereande ei söö- aga proovis esimest korda ära austri-leidis selle hää olema ja nii pidi ta abikaasa austreid juurde tellima, kuna algul kindel austri mittesööja, sõi oma mehe pooled austrid ära… Sõime 6 peale kokku 96 austrit. Tigus ma tellin nädalaks umbes sellise koguse… aga muidugi Tigus ei maksa 12 austrit ka 55 krooni….Aga suurtel Eesti meestel jäi kõht tühjaks ja nii me läksime Setesse veel bouillabaisse’ i sööma. Üks äraütlemata tore päev oli.

Picture 002Picture 003

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.