Äripäeva leige suhtumine Platz terrassi

Heidi Vihma kirjutas reedeses Äripäeva Puhkepäeva lisas Klienditesti rubriigi all Platzist.

Minu arvates on Heidi Vihma ajalehtede juures asuvatest nn. toiduteadlastest  kõige meeldivam ja kenasti kirjutav ajakirjanik. Sulg  ka jookseb ilusasti, lugusid on tore lugeda.

See kirjapala aga jäi hinge kriipima. Mitte  midagi ei öeldud seal artiklis valesti- Platz ongi ju alles poolik ja pakub pigem klaas veini kui süüa.(sest kööki veel pole ja salatid tuuakse ka Cateringist kohale) Aga kurb on nagu see, et ajakirjanik ei saanud kontakti seal toimetavate inimestega ja ei uurinud välja, et sinna alles ehitatakse restorani ja seepärast ongi sisekujundus alles olematu ehk radiaator akna peal nagu ta väljendab. Et aga natukenegi rendihinda tagasi teenida kuni ehitustööd käivad, kasutatakse ära suve ja Rotermanni uut turgu, et kliendile jooke ja salateid (õues) serveerida.

Artikkel ei olnud negatiivne, aga leige suhtumisega ja minul on just kahju, et ajakirjanik ei saanud infot kätte.  Paraku on tõde ka see, et ajad muutuvad ja omanik peab olema 24 tundi kohal – kontrollima,  juhtima ja seletama . Sellest on muidugi ka kahju, et ka Platzis sattusid tööle sel päeval mitte ettekandjad/kelnerid vaid jällegi transporttöölised baari ja kliendi vahel… Aga Äripäeva ajakirjanik pole ka Michelini inspektor, et peab salaja ja tähelepanematult oma asja ajama: uurida ja küsida oleks ikka võinud, et mis koht see on, mis te siin teete….:)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.