eelmine sissekanne

on kaitsutud parooliga ja sõbrad-tuttavad saavad seda avada, kui kirjutavad sinna Prantsusmaa linna nime, kus ma elasin ja õppisin.

Advertisements

9 responses to “eelmine sissekanne

  1. Oh, anna issand sooja suvetuult mõnedele neidistele. Jõudisin läbi lugeda ja tundsin vajadust punt midagi hästilõhnavat ja maitsvat saata ja siis kadus klõpsti ära. Ma pole sõber-tuttav, aga igapäevaselt vaatan siit ikka läbi ja oleks hirmus kahju, kui lukku läheb. (No sööma jõuame ka ikka vahest.)Kuigi hetkel oli tõesti vist parim kinni panna, tutvusringkond jne… Ühesõnaga, kui vähegi sobib, palun parooli.
    (ma.karu)
    ps kuis teil salveiga? mul vohab pööraselt, kui vaja võiks minna tooks suvitamast tulles vihatäie

  2. Siin käib huvitav jutt, seepärast palun parooli, kui sobib.
    Aga mis ma tahtsin rääkida – on Tallinnas selline koht nagu “Bikers Pub” Praegu ma seal ei käi, küll aga olin kümmekond aastat tagasi püsiklient. Kunagi oli see koht poole väiksem, Tanel Padar, keda keegi veel ei tundnud mängis õhtuti pisikesel ümmargusel stripipostiga laval. Osanik oli ka ise leti taga tihti, valas viina, suits hambus, õllepudeliga koos klaasi küsimine oli solvamine. Lipsuga sisenejal lõigati see eest – hoiatussilt oli ukse peal. Sealt baarist lahkusid paljud virilalt, aga rohkem oli neid kes tulid ja jäidki. Sest kus mujal oleks mind kui püsikundet pandud stripivõistluste žüriisse, kus mujal võisin ma purjus peaga mahaunustatud nahktagi nädal hiljem samast nagist võtta ja selga tõmmata? Mulle igatahes meeldivad sellised kohad, sest püsikliendile orienteeritud kohti tuleb niigi tänapäeval tikutulega otsida. Siinkohal lõpetan oma uitmõtted.

  3. Tegelikult on asi väga lihtne: reeglid teen mina, mitte klient. Seda eriti selles osas, mis meil menüüs on. Kui ei meeldi, siis ei meeldi, miskit pole teha! Kui kliente enam ei tule, panen koha kinni. Punkt! See on minu koht ja ma võin endale sellist hullust lubada. Küll ei tohi seda lubada endale mingid Swedliisingu tädid või kindlastuse juures kahjukäsitlejad. Aga üks tädi minuga eile just nii püüdiski käituda, nagu ta oleks Swedbanki omanik ja ma talle raskelt närvidele käin, sest ta tahab hoopis mingeid muid asju teha. Kuna olen endine pangatöötaja, siis seda seisundit ma mõistan- liiga kauaks nõmedale tööle tiksuma jäänud inimese närvid lähevad läbi, aga ta ei ole vaba… Kui ma oleks kaevanud, oleks järgnenud karistus! Kas saab hullemat elu olla? Ja vot sellised inimesed peavad ennast väga heaks klienditeenindajaks samas ja käivad mujal teenust nõudmas. Meilt aga nõudmise peale ei saa midagi! Mul on kahju, et ma pole Bikersis kunagi käinud- tundub, et elasin sel ajal Prantsusmaal kui see koht kuum oli! Mulle oleks meeldinud- mulle lihtsalt meeldivad kiiksuga kohad. Kiidan siiani taevani Argo baari- meie naaber Vilmsi tänaval!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s