Töine nädalalõpp

Eile olime suletud, kuna tegelesin päev otsa poes käimisega. Esialgu planeerisime Liinaga, et käime pärastlõunal, kui kaup tulnud ja enne kui kliendid tulevad  paar tundi poes ära,  ja ostame selle terrassimööbli ära… Aga mingi sisetunne ütles, et nii kergelt see asi ei lähe ja otsustasin, et teeme siis poe päeva ja paneme Tigu kinni . Täpselt nagu ma arvasin- lahkusin kodunt kell 11.00 ja jõudsin oma poe tripilt pärast  18.00.  Poeskäik  oli edukas- mööbel käes (viimased mööbliesemed, mis Kuressaare ja Pärnu poodidest tuleb veel juurde tuua)

Hortesest said ära tellitud järgmise nädala lõpuks lavendlid lillepottidesse.

Kuna oli ootamatult sülle sadanud  vaba õhtupoolik, tuli seda kohustuslikult sisustada välja söömaminemisega. Plaanis oli Egoist, aga lihtsalt ei olnud selle koha jaoks füüsilist jaksu ja käisime külastasime hoopis  uut itaallaste “auku”  Hosteria Roma, mis Päevalehelt sai üsna hävitava hinnangu, aga üsna teenimatult, ma arvan.  Ega nõrganärvilisel sinna minna ei tasu, sest seal tegeletakse kliendiga pidevalt.  Söögiks on ka vaid lasagne ja antipasti taldrik. Aga lasagne oli väga hää ja veini kõrvale, mis sa siis ikka soovid?  Arvatavasti saab see Il Gallo  Nero kõrval teine koht, mida me külastame hakkame pärast tööd( aegajalt)  Muidugi minu jaoks on Il Gallo Nero kodusem ja hubasem.  Piilusime sisse ka Karja tänava Osteria di Bacco´sse- samamoodi, singid-juustud- veinid.  Olen kindel, et ka seal publikut jätkub.  Tekkis ka küsimus , et huvitav, kas teised itaallased on Marcolt, kes esimesena oma Musta Kuke tegi, idee lihtsalt ära varastanud ja teevad sama asja? Ja kohe  imestasin, et kui palju itaallaseid meil ikka Tallinnas on (huvitav, miks nad siin on?)

Magustoidu ja digestiivi tegime aga Ribes- sõin rabarberi-kaera kooki kamajäätisega! (see nimi  peaks turisti jalust rabama, aga rabas mind ka-hea oli)

Täna algavad siis reaalselt terrassi ehitustööd: täpsemalt tuuakse kohale materjal ja homme läheb ehitamiseks.

Ise aga peame maha täna veiniõhtu härra Kasela eestvedamisel.

Kliendile avame uksed alles teisipäeval ja terrassil loodame istuda juba järgmisel reedel.

Igatahes ametlik avamine koos orkestriga on 4. juuni- siis saabub külla ka meie vana sõber Enrico Rivetto, et oma Barolosid ja Barbarescosid tutvustada.

9 responses to “Töine nädalalõpp

  1. mhh, mis sa maarja ei viitsi poodi minna, et juba kaks korda järjest mõtled või 😀
    lennuki omandamine on ju vaid ostmise vaev! (räägib hetkel kindla töö- ja elukohata kodanik, peaaegu)

  2. et tulen maandun te haigla katusele vernanda ja vantsin sealt läbi sumeda suve tigusse 🙂

    ja peastpehme, kolmandal korral mõtlen välja!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.