Portugal, vol.1

Oleme siis kolmas p2ev kohal ja teie r66muks- kylmetame. P2eval p2ikese k2es on soe, aga nii kui mingi pilveke tuleb v6i kuskil varjus peab olema, on selline jahe sokke ja kindaid vajav ilm. Sellist varustust meil kaasas pole- me tulime puhkama ja puhkusepaketti kuulub ju iseenestm6istetavalt palavus. Ilmateade 6nneks lubab homsest j2llegi rannailma.

Kulinaarsed muljed on aga v2gevad. Kui laup2eva 6htul, p2rast 16 tunnist reisi l2bi Riia ja Londoni l6puks Aveiros mereandide restoranis istusime ja ainus s66k reisil oli Londni lennujaamas s66dud fish and chips, siis oskasime laua taga ainult nohiseda ja ei osanud suurep2raste sardiinide, vongolede v6i ja sidruni kastmes, t2idetud sinimerekarpide ja meritigude peale isegi ait2hh 6elda. Pearoaks s66dud bouillabaisse’ i meenutav roog kohaliku nimega ensopado de robalo oli muljetavaldav. K6ige suurem yllatus aga oli arve-5 inimese rikkalik eelroog, hiigelsuur potit2is kalarooga ja 5 pudelit valget veini maksis 105 eurot! Yllatused aga j2tkusid-eile 6nnestus meil p2eval restoranis syya nn. p2evamenyyd, mis koosnes siis kartuli-spinati pyreesupist, grillitud kuld-merikogrest, desserdist omal valikul, 25 cl veini ja kohvi. K6ik see kokku oli 6.90 inimese kohta.

T2na teeme v2ljas6idu p6hja ja hakkame nn.t66le-  ehk hakkame degusteerima veine, mis oli ju siias6idu p6hjus. T2na 6htustame hoopiski Hispaanias Vigos, mis kuulus oma mereandide poolest.

img_1447

3 responses to “Portugal, vol.1

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.