Gastronome pood Riias

Kuna Tallinnas veel nn. gourmet marketi avamine aega võtab, siis on hea koht (peale Helsingi) ka Riia, kus juba tegelikult aastaid olemas Gastronome nimeline pood aadressil Krasta  68а.  Pood toimibki nn. turumeetodil ehk siis mingit selfservist ei ole- kaubad leti taga, saab müüjaga juttu ajada ja juust, prosciutto, liha lõigatakse sinu silma all… Neil on ka oma restoran, kus kokad valmistavad kliendi oma käega valitud kalast või lihatükist maitsva roa… Ei oskagi muud öelda kui, et aru ma ei saa, miks keegi Tallinnasse sellist poodi teinud pole, aga lähen 25. veebruaril seda ilmaimet siis vaatama.

Siin koduleht

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.