Manu Chao

Eile õhtul lasti mind Tigust varem koju( juba kell 23.00 olin kodus), aga und ei tulnud ja ikka käis telekas klõps lahti- France2 käima ja reede õhtuti on sealt vahva saade- Taratata. Seal tutvustatakse uusi plaate ja singleid- muusikud on stuudios, esitavad oma laulukese ja annavad pisikese intervjuu. On prantslased ja ka rahvusvahelised artistid.

Eilse saate huvitavam asi oli aga  Manu Chao, kes oli oma juba üsna vana laulu ” Politic kills”  (kuulsime seda juba suvel Bayonne´s tema kontserdil käies) uude kuude pannud ja laulab seda koos  Tiken Jah Fakoly´ga, kes pärist Elevandiluu rannikult ja  Amazigh Kateb ´ ga, kes pärit Alzeeriast, kuid elab aastast 1988 Prantsusmaal Grenoblis.

Igatahes on laul afro-reggae ja poliitilise protestilaulu mõnus segu-kompott. Video siin
 
 
 

 

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.