Patrick Old- Tigu sõber

TIGU on üle elanud ka esimese kaotuse. Eesruumi aknavahet hoiame oma hea sõbra Particku, kes oli kuntsnik, maali jaoks. Ines lubas kirjutada järelhüüde-meenutuse sõbrale, kelle surmast saab varsti aasta- Patrick oli meie esimene klient ja ta oli esimene klient, kes tegi reserveeringu meie vinoteegis, kuna tahtis kindel olla, et ta saaks oma Californiast saabunud tütrega koos olla. Meie vedasime teda totaalselt alt, kuna meile saabus just siis külla Eesti Vabariigi President ja juhtus nii, et ainuke laud, mille saime ära anda-oli Patricku oma.

Tegemist ei ole meie prantsuse sõbra, vaid kunagi naabermajas elanud inglasega ja veendunud katoliiklasega ja hea sõbraga, kes elas Tallinnas, kuna armastas meie linna ja eestlasi. Kahjuks oli ta eestlase moodi- veidi üle 50ne vana ja süda vedas alt.

Meie meenutame sind tihti Patrick ja Ines püüab paar toredat seika kirja panna…

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.