Halloween

Selle kommertspühaga seoses tuleb meelde mulle minu Prantsuse tsivilisatsiooni ja kultuuri õppejõud monsieur Dekeister, kes meile 2 semestri ühel loengul, mis sattus halloweeni päevale, pidas vajalikuks oma sügavat põlgust sellise püha vastu avaldada. Tegi ta muidugi seda omal moel, rääkides kõigepealt vanast iidsest prantslaste hingedepäevast-Tousaints ehk kõikide hingede päevast, selle kommetest ja tulles halloweeni juurde tagasi, suutis ta tuua ühe positiivse asja selles- talunikud saavad oma kõrvitsad maha müüa. Aga kõrvitsa otsustas ta tahvlile kirjutada inglise keeles vigadega ja siis hakkas saalist otsima, kas siin on üliõpilasi Ameerikast, kes tuleks ja parandaks kirjavead sõnas “pumpin” (arvan, et ta kirjutas nii) ära.

Igatahes tuli see lugu mulle eile meelde, kui sain ühelt sõbralt sellise pildi:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.