Teeme 22. augustil Vähipeo!

Rootslastel on pika ajalooga traditsioon tähistada suve lõppu ja sügise algust mõnusa vähipeoga Kräftskiva, kuhu kutsutakse kokku sõbrad, tuttavad, sugulased ja naabrid. Keedetakse potitäis vähke, küpsetatakse juustupirukat, valmistatakse majoneesi ja ürdivõid ning tarbitakse ohtrates kogustes köömnemaitselist ürdinapsu „joomalaulude” saatel.

Kohutav on küll mõelda, et suve nagu polegi olnud ja seda tuleks juba ära saatma hakata, kuid mina pakin ka pärast 22. augustit oma kodinad kokku ja lähen väljateenitud suvepuhkusele ning  tahaks kutsuda oma sõpru, tuttavaid, naabreid ja muidu toredaid inimesi Grand Rose´i suveterrassille 22. augustil.

Kuna me Rootsi traditsioonilisi joomalauale ei oskaks nagunii kaasa laulda, siis laulame Saaremaa rahvaansambli saatel meile, eestlastele, tuntud „kõrtsilaule”.  Ja mina pööran  Rootsi suupisted vahemere võtmesse ja pakun kreekapärast juustupirukat ja portugalipärast täidetud krabi. Ürdimajoneesi- ja või juurde pakume kohalikku „tuhlist”  Ning kuna oleme Saaremaal, siis peab suitsuahjust ikka kala ka saama. Peo krooniks on loomulikult vähid ja need on elusad- ei paku Hiina külmutatud vähke!

Akvavit ja klaasike veini on hinna sees, mis jääb kusagil 70 euri kanti. Uue nädala algul täpne info!
Meeleolu hoiab üleval DJ. Ööbimne koos hommikusöögi ja spaaga on soodushinnaga, kui keegi majutust vajab.

Kui vihma kallab, kolime peo hotelli fuajeesse.

Ootan teid kõiki, sest lõpuks on hea peo võti inimesed!!!

STOCK1

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.