Oleme nüüd Muhus ja Kuressaares

Muhus on suve suursündmus “Juu Jääb”, kui see läbi saab, kolib elu ja melu rohkem suurema saare peale ja pealinna Kuressaarde.  Tulevad  Lossipäevad, Ooperipäevad ja muidki toredaid üritusi (ürituste kava siin) ning tundus olema õige hetk duubeldada ennast. Noored, kes pole elu sees pioneerilaagris ega malevas käinud, leiavad maaelust rõõmu. Mina hakkasin juba kartma, et elades nendega ühes majas, pasteeritakse  mind üks öö ära 🙂  Aga kui tõsisemalt rääkida, siis pidin ma Muhu Veinitallu tulema inimesi välja õpetama- inimesi keda õpetada paraku ei leitud ja see tähendas seda,  et ma jäin lennuki peale minemata ja töötasin kogu JuuJääbi nende leidmata inimeste eest. Eks see ole igal pool nõnda, et õpetajaid ja turundajaid ja projektijuhte on kordades rohkem kui reaalse töö ärategijaid. Nüüd on suve suurüritus Muhus läbi, noored karastusahjust läbi käinud, mina lennukilt maas ja võtsin vastu uue väljakutse- noored jäävad Muhusse malevaelu nautima, mina tulin linna inimesi õpetama ja tööd tegema. Meie eesmärk on muidugi kliente rõõmustada mereandidega nii Muhus kui Kuressaares.

Isiklikult soovitan suvel külastada mõlemat Tigu, sest Muhu oma on täielik elamus- keset võsa ja metsikuid põlde, on üles tõmmatud telk, kus me oleme kogu oma tehnika Tallinnast kaasa vedanud ja pakume teile austreid ja muid mereelukaid. Saab istuda taluhoovis ja silmapiiril paistab isegi merd. Liiva kalapood varustab ka kohaliku kalaga, mida me grillime või suitsutame- kindlasti elamus! Nädalalõppudel kui on gruppidele ettemüüdud toitlustus, võib minna veidi kauem aega toidu kättesaamisega, sest nagu ma mainisin töötegijaid napib, aga kuni toit valmib, saab jalutada kivimüüridega ääristatud külatänavat mööda mereni välja või ringi vaadata talu oma hoovil noori viinamarjataimi.

Grand Rose on kindlasti Kuressaare üks ilusamaid ja hubasemaid terrasse. Meil on mugavad toolid ja telkide all pehmed diivanid. On olemas päevavarjud- päike lagipähe ei paista.  Suveköök on samuti õues. On rikkalik veinikaart, vaja vaid veidi õpetada-suunata klienditeenindajaid veine soovitama. Picpoul vein tuleb samuti menüüsse. Ja mina olen ka kogu aeg olemas 🙂

unnamed (18)

“Juu Jääbi” aegsel  laupäeval,  mil käis läbi meeletu mass inimesi ja kui mingiks kellaks tahtis kurnatusest  nutt peale tulla, saatis klient kööki poistele õlut ja mulle klaasikese Barolot. Tüdrukud said veel vahuveini lisaks. Muidugi oli tegemist inimestega, kes toitlustuses töötavad ja oskavad aru saada, et kadakad ja kaunilt kriidiga maalitud sõnum majaseinale, et Muhus hea on, füüsliselt ja emotsionaalselt kurnatut inimest, ei aita. Ma olen siiamaani nii liigutatud, et pisar tuleb silma. Kuna tean, et see inimene loeb ka blogi, siis tänan südamest veelkord ja loodan, et saan elus kunagi samaga vastata.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.