Tigu viimane projekt

Sedapuhku on mul sellised uudised, et elu on mänginud oma vingerpussi ja löönud sassi kõik varem planeeritu ja läbimõeldu.  Nimelt kolin ma veebruaris Eestist ära ja seega Tigu projektid kui nad ka tulevikus tulevad, siis pigem ühepäevased gastrollid ja pigem võite Tigu aasta-paari pärast tulla külastama Lõuna- Saksamaale. Esialgu on muidugi vaid sisseelamine ja keele õppimine. Vaatamata sellele, et teha on palju- asjad tahavad pakkimist, korter müüki andmist jne. jne., tuleb ikkagi see viimane projekt ära teha ka siin Tallinnas.

Niisiis alates järgmisest reedest 9-st novembrist (19.00) kuni 20 jaanuarini 2013 kolib Tigu  Aia tn. nr 7 majja, kus praegu tegutseb restoran Lusikas. Sealne prantsuse peakokk Alex suundub(s) paariks kuuks tööle Moskvasse ja seega oli ideaalne võimalus olemas. Lusikas kuulub samasse gruppi restoran Dominiciga ja seega meil suvine Haapsalu koostöö kogemus olemas.
Projektis löövad kindlasti kaasa meie raskekahurvägi  Ines, Merilin, Kristi. Marko hakkab reedeti- laupäeviti laivis austreid avama ja Haapsalust Karl tuleb kööki tööle. Lisaks ma usun tulevad kõik, kes meil köögis töötanud on, mõnda ” sutsakat tegema”

Lusikas resto oma kaader jääb samuti- kogenud teenindajad, mitu sommeljeed ja Paap Pihelgas, kes on Eesti parim barista.

Köögi sisustus on hää. Midagi jätame sisse ka Lusika menüüst, sest restoran on lahti 7 päeva nädalas ja Tigu mereanni menüüd saab pakkuda siiski vaid siis kui need mereannid ikka meile tulevad 🙂

Kuna see info on alles nii uus, siis veel  täpsemaid detaile pole jagada.

Kindlasti lähipäevadel tuleb täpsem inff.

5 responses to “Tigu viimane projekt

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.