Austri omlett

Vahel käivad inimesel peal imelikud isud. Terve päeva isutab millegi järele, aga ise päris täpselt ka ei tea, mis see on. Ja siis, voila- klõpsid kogemata teleka Travel Channeli peale ja sealt see tuleb- Taiwani austri omlett. Tahan kohe teha!

Väga lihtne see valmistamine pole, sest mängu tulevad sellised toorained nagu krüsanteemi varred, aga neid võib osta lillepoest, pataadi jahu, mida ehk saab Piprapoest. Mune ja austreid ikka majapidamises leidub 🙂

Nii teda valmistatakse:

One response to “Austri omlett

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.