2-le tänasele tagatoa laudkonnale

Tahame väga vabandada meie ettekandja Marko eksimuse pärast. Nimelt saabus Marko  tööle veidi hiljem kui me avame (pärast oma põhitööd) ja nii ei olnud ta midagi meie päeva eripakkumisest kuulnud-näinud ja tegi 2-le lauale arved tavahindadega. Kui kõik kliendid olid lahkunud, tegi Marko imestunud silmi, et kas meil oli täna miskit teistmoodi? Pisike koht oleme küll, aga kommunikatsiooniprobleemid on nagu mõnel korporatiivsel organisatsioonil (emafirmast ei jõua info tütarfirmasse)

Ük oli 4-ne seltskond tagaruumis, kellelt võtsime sinimerekarpide eest 50 krooni rohkem- järgmine kord kui tulete, palun küsige klaas veini tasuta (tuletage meile meelde)

Tagatoa trepi juures istuvalt laudkonnalt aga sai kala eest 100 krooni rohkem võetud. Loodan väga, et juhtute lugema ja järgmine kord meile tulles,  meile häbenemata  meelde tuletate –  võtame järgmisest arvest maha.

Väga sorry!

3 responses to “2-le tänasele tagatoa laudkonnale

  1. Kurat, selline asi mulle meeldib, kellegil on südametunnistust ja julgust vigu tunnistada. RETSEPT! Kristel. Kui mul poiss seletamatult nimetamatus haiguses ei oleks, oleks olnud täna laua taga.

  2. kusjuures hää mõte – teen ettepaneku võtta kulinaariainimeste hulgas kasutusele respekti sünonüümiks retsept. sest respekti võib jagada palju tahad, aga retsepti jagad ikka väga valitutele, kui sedagi 😛

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.