Puhkus

Sel aastal on mul puhkus septembris- homme kell 8 hommikul astun lennukile ja sõidan Pariisi. Kavatsen seal kolm päeva käia näitustel, väljapanekutel, oma lemmik-muuseumis Orsay’s  Renoir’i ja Monet’d vaatamas, Mylen Farmer’i kontserdil, mis toimub Stade de France’l reede õhtul(mitte et see punapäine laulja mulle väga meeldiks, aga lihtsalt sel ajal on tema kontsert) Siis veel kohvikud-restoranid-poekesed…ja muidugi La Rhumerie Saint Germain des  Près’il

Pühapäeval sõidan TGV-ga (train grande vitesse-kiirrong) Montpellieri.  Rong sõidab 800 km läbi 3 tunniga. Lähen külla sõpradele Patrickule ja Petrale ning  Alainile ja tema perele. Kes Tigus tihedamad käijad, tunnevad neid – nad 3 aastat järjest novembrikuus Tigus tööl käinud… Seal kandis on palju plaane- veiniaiad, restoranid jne.

Ja siis on veel plaanis teha trip Hispaaniasse.  Arvatavasti Alicantésse…

Tigu jääb tööle: kõik tublid abitigud Liina, Maarja, Ines, Kristi ja Sten peavad need 3 nädalat kohta ja esimest korda Tigu ajaloos on nii, et mina puhkan, aga Tigu töötab…..Loodan, et meie püsikliendid Alar ja Avo aitavad ka (näiteks veini ära juua ja lauda tõsta 🙂 )

Mina olen seekord moodne: reisin läpakas kaasas ja hakkan  aegajalt tüütama oma igavate  reisikirjadega..(igavad ses mõttes, et mina tavaliselt ei viitsi kunagi teiste reisimuljeid lugeda ega reisipilte vaadata)

mosaic25797f321263e849ffc5ce702742212a42463f58

8 responses to “Puhkus

  1. Jah, see turuhone Alicantés on vinge. ma olen ise kõik selle ranniku läbi kolanud, aga miskit pole teha, minu lemmik on ikka Kataloonia ja Barcelona. Aga seekord mõtlesime, et sõidaks jälle allapoole….

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.