Ajavahe haigus…palun abi

Kas kellelgi on kogemust, kuidas pärast läänest itta tulemist ajavahega 7-8 tundi, on võimalik tagasi tulla oma tava elurütmi juurde? Mul läheb nüüd 5 öö, kus ma jään alles kell 6,30 hommikul magama. Päeval kõnnin minestuse äärses seisundis ringi suurest väsimusest ja öösel ikka magada ei saa. Eile proovisin juua veini. Kliendid lahkusid kell 22.00 ja ma kella 23.00ni kuni kööki koristasin- jõin ära kohe kolmveerand pudelit Uus-Meremaa Sauvignon Blanci. Töö juures tundus, et koju jõudes kohe kukun- aga võta näpust. Nii kui pea patja nägi-läks igasugune uni kohe üle…Marko sai rütmi 2 päevaga( olen kade)

5 responses to “Ajavahe haigus…palun abi

  1. Meie saime nii rütmi, et esimesel tagasituleku päeval ei läind enne magama kui eesti aja järgi õhtu käes. Selleks ajaks olime üleval olnud juna pea 2 ööpäeva.

    Selleks tuli küll igasugu trikke teha et üleval püsida (lehti riisuda jms maatööd). Aga siis magasime ka hommikuni välja ja nii mitu päeva järjest.

    lõpuks u. nädalaga saime jälle jonksu

  2. Ma olen vahele jätnud juba 5 ööd, asi selles ongi. Magan kella 6.30st- 10.30ni, siis tuleb tööle tulla. Aga midagi ei aita- ma olen väsinud, aga ei maga: Päeval olen valmis seistes magama

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.