29 responses to “Uudiseid meie Deliklubile

  1. Meie probleem ju ei olegi ainult selles, et mis linnaosas see ruum peaks olema- vaid see ruum peab vastama ka vajadustele. Tigu praeguse asukoha häda on näiteks see, et kuna tal on ainult 1 sissekäik- ei saa ma teda päeval lahti hoida klientide jaoks- ei saa ju kalakaste sisse tassida läbi klientide…Ja praegustes muutunud tingimustes käib mulle praegune rentki üle jõu. Meil ju ei ole kinnisvara äri rikaste pärusmaa, kellele see hakkab tootma võib-olla järgmisele põlvele. Eestis ikka iga mees arvab, et on kõva businessman- ostan keldri, milles mitte midagi pole. Lasen rentnikul remondi teha, aga renti tahan ikka nii palju, et oma laenud makstud saaks ja veel hästi ka elatud. Selles mõttes tunnen ma, et ega muud üle jäägi kui kolida- üürile andjal on õigus endale leida see, kes tahab tema küsitud hinda maksta. Meil näiteks on tööd füüsiliselt sama palju kui eelmisel aastal- sissetulek on aga pea poole väiksem. Gaasi hind on aga tõusnud taevasse näiteks. Ei saaks ju tegelikult nii olla, et kõik kärssab, aga omanik allahindlust ei tee. Aga paraku nii on…

  2. Narva maante kadrioru poolses otsas on just tühjaks jäänud vana apteek ja kasiino. Võibolla liiga kaugel linnast, aga samas ilusad majad mõlemad. Kasiino keldris on veel vist Itaalia restorani sisustuski alles. Kasiino kohta mingitu kuulutust pole näinud, kuid vana apteegil on rendi kuulutus küll küljes. Iseasi kui need mingite hämarameestest omanike käes pole…

  3. Neid ruume jääb veelgi vabaks ja hind kukub veel… Spetsialistid räägivad, et mingit kinnisvara lepingut ei ole veel õige aeg teha ja businessiga peaks ka aasta lõpuni ära ootama… Lähen täna ise ühtsid ruume lihtsalt vaatama…aga kuidagi sisemine hääl ütleb ka, et ei õige aeg äri alustamiseks. Mina arvan, et äri võib ka kohe alustada, aga kuna pank absoluutselt mingit raha välja ei käi- peavad ruumid juba valmis olema.. Teine jama on sisustusega… midagi ehk siiski antakse liisingusse!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.