Aasiahõnguline Tigu

Eile harjutasime pärast töö lõppu 5.detsembri vahuveini õhtu eelroogasid. Kuna shampanja sobib väga toredasti vürtsikate hiina toitude juurde ja selgus tõsiasi, et me hiinlast endale appi ei saa- siis tuleb asi ise ära teha. Igatahes võttis Tanel selle töö enda peale ja kõik  tuli superhästi välja- minu arvates parem kui kuskil hiinakas(pean aga vabandama, pole ammu hiinakates käinud, võib-olla on olukord muutunud) ..Valmistasime vürtsikaid pelmeene, sealiha seente ja rohelise sibulaga ja röstitud kõrvitsaseemnega paneeritud kana chilli marmelaadiga. Siin väike fotoseeria:

picture-001picture-002picture-0031picture-005picture-0081picture-009picture-011picture-014picture-0161picture-018picture-0201picture-0241picture-025picture-0211

5 responses to “Aasiahõnguline Tigu

  1. miskised toredad ampsud.
    mul on endal söögitegemise tuju viimastel päevadel kadunud, ja kõht töötegemise taustaks nutuselt tühi.
    äkki hüppan hoopis läbi ja söön teil.

  2. Meil on 5.detsembril veiniklubi üritus, kui oled huvitatud saada mulle mail kristel@tigukohvik.ee. Meil on teemaks vahuveinid(cava, cremant, prosecco jne. Selle juurde käib siis aasia eelroog ja karm portugali sealiha rupskitega praeks kuhu juuakse kõrvale Portugali punast väga kuiva vahuveini)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.