Kurb näide valesti mõtlevast põllumehest

Eile ringles Facebookis video ühest Prantsusmaa, Apti kandi põllumehest, kes protestiks Prantsuse valitsuse otsuse vastu keelustada ühe eriti mürgise insektitsiidi ehk putukamürga  kasutamine, raius protestiks maha 300 kirsipuud, mille oli istutanud kunagi tema vanaisa. Põllumees süüdistab valitsust, et see poob ja pitsitab põllumeest ja ei lase raha teenida.

Ma ei oska eriti midagi lisada kui vast seda, et lihtsalt 1agrokemikaali keelamine ei ole midagi, millise otsuse peale peaks plaksutama. Kui valitsused hakkavad keelama kõikide  pestitsiidide kasutamist ja mõni nende tootja inimeste mürgitamise eest vangi ka pannakse, siis oleks ehk põhjust aplodeerida.

Kurb on muidugi näha põllumehi, kes on suureks sõbraks saanud kantserogeensete ainetega ja ei saa aru, et sõda looduse vastu on juba ette kaotusele määratud. On vaja täiesti uut moodi mõtlema hakata ja lõpetada see tohutu sõda umbrohu, putukate ja seentega.

Antud videos ütleb põllumees välja veel ühe valusa asja- kui üks mürk on keelatud Prantsusmaal ega ta siis kusagile kao. India, Hiina ja Maroko kasutavad neid ikka edasi. Ja see on kurb! Kui on tõestatud, et mingi mürk on inimestele väga ohtlik, siis ei tohiks ka arengumaa inimeste tervist ohtu seada.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.