Millal me täpselt avame, kuidas reserveerida jne

Hõikasime välja Tigu avamisajaks reede 9-nda novembri. Olemegi sel päeval juba kohal koos Karli ja Marioga, samade poistega, kellega ma suvel Grand Holm Marinat tegin, ja ka mereannid on ilusasti kohal, kuid kahesilma vahele jäi meile, et selleks päevaks on planeeritud Fashion Blogi avaüritus  kus esineb Laura Põldvere. Üritust kajastatakse Buduaaris, Femmes, Elu 24 jne. Üritusele kohti on ja kui keegi küsib austerid või miskit muud, siis me oleme seda ka valmis serveerima.. Aga kuna see üritus oli välja hõigatud enne, kui me otsustasime Tigu seal teha, siis poleks aus pileti ostjate suhtes sel päeval Tiguga”peale lennata”

Niisiis- me oleme reedel juba olemas, teeme preppi ja kui keegi küsib midagi Tigu menüüst, siis me kindlasti juba anname. Aga avame ametlikult Tigu laupäeval 10-l Novembril kell 17.00. Laupäeva lõunal püüame ruume natuke disainida “tigulikumaks” ja seetõttu lõunat ei paku.

Reserveerida saab meile moodsalt ka interneti teel restoran Lusika kodulehel aadressil  www.restoranlusikas.ee

telefon on 372 646 3030

Meile mahub 100 inimest.

Ja muidugi loen ka mina maile kui te saadate tigukohvik aadressile oma laua soovi ja kellel minu number ikka telefonis- mulle võib alati helistada. Kui ma ise olen reserveeringute raamatust kaugel, siis vähemalt annan õige numbri.

Ka Tigu tüdrukud Ines ja Merilin hakkavad ette kandma ja ka Kristi on andnud lubaduse, et tuleb meile appi! Picpouli koorem saabub ka 🙂

Diskod hakkavad samuti toimuma. Koht on ideaalne diskotamiseks, sest pole naabreid keda hulluks ajada 🙂

DJ-d on kõik valmis ja ainult ootavad kutset, millal plaati keerutada!

Reedeks on tellitud austrid, sinimerekarbid, vongoled, tuunikala, merikuradi maks, krevetid, väikesuulest, Püha Peetruse kala, meripoisurid, huntahvenad, kuldmerikogred. On küülikumaksa ja nuumvasikamaksa, pardikoiva confit, hapukapsast ja Charolais antrekooti.

Neljapäeval 15-l novembril tähistame kindlasti Bojo Nouveaud (akadeemilises keeles Beaujolais Nouveau)!

2 responses to “Millal me täpselt avame, kuidas reserveerida jne

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.