Jooksvad teadaanded!

Kõigepealt  on meile suureks auks ja samas ka üllatuseks, et meie ürituse vastu on tohutu huvi ja kohti enam ei ole. Palun mitte pahandada, välja on jäänud ka oma tuttavad, sõbrad, pereliikmed, kes ei suutnud kiirelt reageerida ja arvasid, et nad kui lähedased teatavad sellest 5-l mail  🙂

Meil oli planeeritud üritus 2 päevaliseks, praegu on aga juba esimesel päeval rohkem rahvast kui me 2 päeva peale kokku planeerisime.  Kuna esimese päeva ettevalmistused hakkavad juba sellisele rahvaarvule süüa tehes varavalges ja me loodame, et pidu kestab ka varavalgeni, siis hindasime tänasel koosolekul oma füüsilist vormi ja valmisolekut 48 tundi tööd teha ja leidsime, et me sellega ei saa hakkama.

Seega 7. mai üritus jääb ära!

Tänan kõiki inimesi, kes on ostnud 6-ks maiks pileti. Kõik, kes on nimekirjas blogi eelmises postituses- need ka 6-da mai peost osa saavad. Palun kontrollida oma reserveeringud üle! (parooli küsige e-mailiga)

Kui kellegi plaanid muutuvad ja müüb meile piletid tagasi, siis lähevad need järjest ootelistis olevatele inimestele. Neid on hetkel 45, seega juurde me ootelisti ka enam ei võta 🙂

Meile on sellise ürituse korraldamine esmakordne ja kui teie abiga saab see vahva ja me päris miinusesse omadega ei jää,  saame seda ju sügisepoole korrata!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.